Tudnátok mondani jó bubble teázókat Budapesten belül?
Figyelt kérdés
Az OXO tea kizárva, már ittam és nem igazán ízlett. (mellesleg eléggé drágának is találom.)2022. aug. 13. 21:25
1/5 anonim válasza:
Engem annyira nem vonz az ilyesmi, ezért csak minimális tapasztaltaim vannak.
Néha a 365Ramen nevű helyre szoktam járni enni (kis kínai étterem, egy család viszi, az apa a séf, az anya a pénztáros stb.). Az ételek szerintem az ázsiai kategórián belül jónak mondhatóak (de nem vagyok ennek sem nagy szakértője, csak ritkán kívánom az ilyen ízeket).
Ott egy-két alkalommal ittam ilyesmi italokat is. Azt hiszem ott nem az OXO brand termékei vannak, de az életem nem teszem rá.
A Kávin-tér környéke, Üllői út 11 (ahol az OMW kút és az Aldi van, csak a másik oldalon).
2/5 anonim válasza:
Az OXO egy hulladék :D A bubu teázó nagoyn jó viszont van egy a nyugatinál az oktogon felé és egy a ferenciek terén. És a muzeumkert mellett az astoria felé is van egy jó, beállítható cukortartalommal.
5/5 anonim válasza:
Pólusban az OxO de lehet hogy máshol is van OxO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!