Szerintetek átverés a bolti palackozott víz?
Szerintem nincs olyan, hogy egyforma "sima" csapvíz, mint ahogy a palackozottak se egyformák. Így tehát szerintem településenként eltérő, hogy mennyivel jobb a bolti víz a csapvíznél.
Lehet ami ott sima csapvíz, az igazából ásványvíz is lehetne akár, ha nem is a "legjobb".
#1-es vagyok, de itt egy cikk, lehet morfondírozni rajta:
Itthon csak csapvizet iszom. Jó, így felesleges vizet venni, cipelni, szemetet termelni.
De a munkahelyemen ihatatlan. Fura íze van, ránézésre is fura. Gondolom, a régi csövek miatt. Ott ásványvizet iszom.
Valóban vannak helyek ahol ásványvíz jön a csapból, de az átlag bizony nem ilyen.
Ha nálatokennyire jó a víz, annak örülj, de sajnos nem ez az átlag.
2 hónapja kölröztem, és sokkal szebb a hajam mióta nem kõkemény a víz. Itt desztillált víz íze van annak ami jön a csapból.
A régi házban havonta kellett vízkövet sikálni a vízforralóból, kádból, csapokról.
Ittam egy pohár vizet, és fájt a vesém, a szobanövények kókadoztak. Nagyon nem volt vicces.
Szóval ja, vagy a Brittára, vagy az ásványvízre költessz ilyen helyzetben. Ha mész fel a városba, én tuti nem innám meg azt ami a csapból jön, mert még az íze is olyan.
A csapvíz is víz.
Az iszik csapvizet, ahol nagyon jó minőségű a víz. Nálunk pl nem, nem tudom meginni. Ahogy a palackozott ásványvizek egy jó részét sem. Miért nem? Mert szinte minden víznek más íze van.
A palackozott víztől nem leszel egészségesebb sem semmi más. Csak van akinek egyik másik ízlik.
8 az egyik legnagyobb ásványvíz márkához pont, hogy Zalaban nyerik a vizet (Naturaqua). Egyébként én ihatatlannak tartom, mások meg azt isszák drága pénzért csapvíz helyett.
Szóval lényegében igaza van a kérdezonek. Az ásványvíz kutak ugyanolyan viznyero helyek, mint ahonnan a csapvíz jön. Most meg lehet kenyeskedni, hogy kinek melyik íz jön be, a petpalack-hulladekkal meg majd szívnak a következő generációk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!