Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A Cola okozhat idegessèget?

A Cola okozhat idegessèget?

Figyelt kérdés

Ezer éve nem ittam, sőt, szénsavasat sem és kávét sem iszom évek óta ,és ma megittam egy 0,33-as cólat és tiszta ideg, feszült, ingerült vagyok .

Lehet emiatt ?

#Cola zéró
2022. júl. 21. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
igen
2022. júl. 21. 16:18
 2/8 anonim válasza:
34%
dehogy
2022. júl. 21. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
De még mennyire!
2022. júl. 21. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha egy 25 kilós kislány vagy, aki életében nem fogyasztott még koffeint, akkor lehet. Egyéb esetben a placebohatás/hipochondria jóval esélyesebb.
2022. júl. 21. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem valószínű hogy amiatt vagy ideges.
2022. júl. 21. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Elnézve az árakat miután Orbán emelt, igen okozhat.
2022. júl. 24. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene 25 kilós kislánynak lenni? Létezik koffein érzékenység, én pl. kávézom, de csak koffeinmentessel keverve iszom, egy kávénak megfelelőt iszom három adagra elosztva egy nap, ha véletlenül túllépem a keretet, bármi miatt kívánom, több mozgás, kifáradás stb... és bekavar egyéb időjárási front is, vagy akármilyen élettani tényező, iszonyatosan megvisel, ilyenkor több napra ki kell hagynom... Az hogy te nem hiszed el, hogy nem vagyunk egyformák, az csak téged minősít. De egyébként ku&vára nem kell még csak koffein érzékenynek sem lenni, bőven elég a koffein bepörgető ereje...
2022. júl. 24. 17:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Az volt pedig.

Mert aznap estére már jobb volt és azóta sem érzek ilyet

2022. júl. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!