Mikor milyen italokat és mennyit szoktál inni egy nap általánosan?
Figyelt kérdés
kávé kakaó tea üdítő víz stb.2022. máj. 14. 20:11
1/19 anonim válasza:
Napi 4-5 liter víz. Alkalomadtán 1-1 tea, kávé, üdítő vagy valami alkoholos, de nem jellemző.
33F / 95 kg
2/19 anonim válasza:
Reggel egy bögre kávé, illetve délután is egy bögre kávé. Emellett víz. Gondjaim vannak az ivással, de igyekszem legalább 1,5-2 litert meginni egy nap, de sajna van, amikor még annyi sem jön össze. Illetve imádom a zero pepsit, és általában eddig hetente 1x ittam csak, péntek-szombat fele, de sajna az utóbbi napokban elég gyakori lett. De amúgy ennyi. Kávé és víz az, ami minden nap van, meg üdítők közül is leginkább csak pepsit iszom.
3/19 anonim válasza:
Reggel és délután 1-1 kávé, azon kívül csak víz, napi 2.5-3l. Nyáron a nagy melegben előfordul, hogy munka után még lecsúszik egy hideg sör vagy cider a vacsora mellé.
4/19 A kérdező kommentje:
4-5 liter víz után nem kell állandóan wc-re járni?
Nálam 3 liter után negyed óránként kell menni.
2022. máj. 14. 20:46
5/19 anonim válasza:
kb. 3 liter vizet iszok
reggel vagy délben kávézni is szoktam
hetente párszor meg megiszom 2-3 sört
6/19 anonim válasza:
Szinte csak csapvizet iszom, 1,5-2 litert, mellé átlag napi 2x5dl üres teát. Esetleg egy kávét zabtejjel.
7/19 anonim válasza:
Naponta Kb 0,5 l maximum 0,75l üdítő/víz mikor mi akad a kezembe
8/19 anonim válasza:
Fél liter víz/szörp, kétszer 2 deci tejeskávé. El nem tudom képzelni hogyan lehet meginni napi 4-5 liter vizet. Egész nap csak pisilnék, én túl keveset iszok, de azért napi 5 liter víz se normális.
9/19 anonim válasza:
Napi 2-4 liter víz. Energiaital, kávé, tea, heti párszor. Alkoholt 1-2 hetente iszom, akkor sört vagy töményet. Cukros üdítőket igyekszem kerülni.
10/19 anonim válasza:
4
"4-5 liter víz után nem kell állandóan wc-re járni?
Nálam 3 liter után negyed óránként kell menni."
Ha egyszerre issza meg az ember,akkor nyilván sokat kell rohangálni.DE elosztva már nem olyan sok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!