Miért kávézik az összes vállalkozó?
Figyelt kérdés
nyilván van kivétel, de én nem ismerek2022. ápr. 8. 21:30
1/16 anonim válasza:
Mert trendi, plusz gyorsan le tudják zavarni a megbeszélést.
2/16 anonim válasza:
Mi köze van ennek a vállalkozó léthez? Buszvezetőtől a sori munkáson és kőművesen át a milliárdos vállalkozóig szinte mindenki kávézik.
4/16 anonim válasza:
Ostoba kérdés...
Nem a vállalkozók kávéznak hanem az emberek
5/16 anonim válasza:
Megnyerted a hét kreténkérdését.
7/16 anonim válasza:
Mert az a társadalmilag széleskörben elfogadott ürügy a lazsálásra. Cigizni sokan nem cigiznek, ha meg energiaitalozásra vagy kólázásra hívod őket, hülyének néznek.
8/16 anonim válasza:
Mi köze ennek a vállalkozáshoz, de komolyan?! Nem csak a vállalkozók, az emberek 90%-a kávézik, mert:
- finom
- élénkít
- beszélgetés közben is jólesik, hangulatos vendégváró ital
Ha a kávézás szokását eddig csak vállalkozóknál láttad, akkor nagyon le vagy maradva a hétköznapi szokásokról!
9/16 anonim válasza:
Én vállalkozó vagyok, egyáltalán nem iszom kávét. Ráadásul még két vállalkozót ismerek, akik szintén nem kávéznak.
10/16 anonim válasza:
Kb minden kultúrában megvan az, hogy valami élénkítő meleg italt fogyasztanak az emberek. Van ahol kávé, van ahol különböző teák.
Meg őszintén, a tanártól az orvoson át a buszsofőrig kb mindenki kávézik, nem csak a vállalkozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!