Paradicsomlé whiskyvel milyen lehet?
Figyelt kérdés
Topjoi paradicsomlevet szeretnék keverni Jack Daniels whiskyvel, szerintetek 1-3 arányban (nyilván a paradicsomlé javára) jó lehet?2022. márc. 18. 13:17
2/9 A kérdező kommentje:
Nyilván, azért keverném csak commersel, nem használok rá el egy minőségibbet.
2022. márc. 18. 13:20
3/9 anonim válasza:
Egy kis citromlével, Worcestershire-szósszal,
Tabasco-szósszal, zellersóval, borssal ízeseítve hasonlítani fog a Bloody Mary-re.
1 a 2 arányban tegyél bele Whiskyt.
4/9 anonim válasza:
Én már próbáltam, mert szeretem a bloody maryt, de így nem volt finom.
5/9 anonim válasza:
A fűszerek elnyomják a whisky ízét.
6/9 anonim válasza:
Én is csináltam már bloody mary-t whiskyvel, szerintem pont jól állt neki a whisky füstössége. Nekem talán jobban is ízlik így, mint vodkával, de elhiszem, hogy nem mindenkinek jön be.
8/9 anonim válasza:
Egy hete szeretnéd kipróbálni és még mindig nem tetted meg?:o
Egyébként egy Jack Daniels nem kommersz whiskey!
Először piciben próbáld, s ha ízlik mehet egy nagy pohár, ennyi. Nekem whiskey-vel minden jobban ízlik, mint vodkával, úgyhogy ez ízlések és pofonok....
9/9 A kérdező kommentje:
Azért egy Talisker vagy Laphroaig mellett commers.
2022. márc. 26. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!