Melyik a legjobb “minőségi” instant kávé?
Szeretném majd meghívni egy étterembe vacsorázni és kapni fog tortát is. Nem a kávé lesz a “fő” ajándék, mást is fog kapni mellé. Azt tudom, hogy mit iszik a munkahelyen, de az otthoni szokásaival nem vagyok tisztában, mivel még nem jártam nála. Anyagi okok miatt nincs kávéfőzője, így gyanítom, hogy instant kávéból sem a legjobb minőségűt issza. Nem kérdeztem rá még soha a konkrét márkára, mert én nem vagyok olyan nagy kávés, így egyből rájönne, hogy miért kérdezem. Amúgy pedig direkt nem olyat akarok venni, amit mindennap iszik, hanem valami különlegeset - már ha létezik. :)
Mindenkinek mások az igényei/elvárásai. Van, aki egy szelet csokinak is nagyon örül, van olyan ember, aki pedig egy drága ajándékot sem tud értékelni. Én például évekig nem kaptam senkitől ajándékot, így amikor először adott valaki nekem egy doboz csokit, elraktam a dobozát emlékbe.
Ugyanettől a kolléganőmtől egy papucsot kaptam karácsonyra. Ez magában elég furcsa ajándék lett volna, de tudva a háttér sztorit (soha nincs rajtam otthon papucs és félt, hogy felfázom) kedves és figyelmes ajándéknak mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!