Milyen szemes kávét érdemes vennem?
Eddig még csak instantot ittam, de koleszos társam megkínált a szemes kávéjából készítettel és rájöttem hogy teljesen más ízvilág.
Ilyen lenyomós szűrős dologgal készítette, nem tudom ez mennyit befolyásol az ízén.
Milyen kávét ajánlotok, ha szeretem a fűszeresebb, csípősebb ízeket?
Kb mennyibe kerül egy jó minőségű kávébab? Azt mondta ha frissen őröljük jobb, ezért babot szeretnék venni.
21!
A 7. kommentedben egy 37.489forintos daralot ajánlottál. Otthonra a propelleres daralo tokeletes.
Ez nem szakmai fórum, ahol a hasonlóan sznob kollégát próbálod felülmúlni, hanem egy oldal, ahol egy kollégista kért segítséget ahhoz, hogy az instant kave helyett rendes kávét tudjon a koleszban készíteni.
Egyébként Spar prémium szemes kávét érdemes venni?
Árban nem olyan vészes.
Nem kell sokáig darálni, és akkor nem lesz apró.
Nem ismerem a Spar kavejat, nem is Magyarországon élek, de általában ezek a saját márkás cuccok nem a csucsminoseget képviselik. Ettől függetlenül még simán lehet, hogy neked illeti fog. Nekem pl az egyik helyi uzeletlanc saját márkás kaveja a legfinomabb nyaranta jegeskavenak. Ha van kis csomagos, akkor vedd azt, próbáld ki. Nekem szemelyszerint az előzőn kívül a Segafredo Intermezzo, a Lavazza qualita oro és a La genovese gran miscela a kedvenceim.
én őrölt kávéból sokszor vettem már spar premiumot, mert nekem ilyen presszógépem van és lusta vagyok kézzel darálni bele, szerintem finomak, azért az nem egy sima s-budget)árban is majdnem annyi mint az omnia), úgyhogy gondolom a szemes kávéjuk sem olyan rossz
nem tudom mennyi a költségvetésed, otthon a darálós kávéfőzőbe általában az omnia barista szemeseket vesszük, ezek azért nem olyan drágák, mint a frei és finomak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!