Budapesten valaki tud olyan boltot ahol lehet multis, strong colas vagy classic plusos Hellt venni?
Pár hónapja gyűjtöm a dobozokat, amúgy nem vagyok egy nagy energiaital fogyasztó de már csak ezek hiányoznak. Akárhány boltban voltam eddig, egyikben sem találtam. És a hellenergystore oldalán sem lehet őket rendelni. Ettől függetlenül a hell oldalán a termékeknék továbbra is megtalálhatóak: [link]
Egyáltalán ezek még kaphatóak valahol? Kérem aki tud akármelyik kerületben boltot ahol a fentiekből akármelyik kapható írja meg, nagyon nagy segítség lenne.
En is gyűjtök szintén nemrég kezdtem. Jó taktika, ha baratiad megkéred, vegyenek, ha látnak.
Classic+ engem is érdekelne, azt én se láttam.
Multisat Üllői út 190-nél van egy bolt, ott mostanában vettem.
Kólásat egy edzőterembe találtam Tempelfit 2-be (ahol egyébként watermelonos is volt ami színtén ritka)
Tavalyi télik közül a banános vaníliás színtén üllői útnál, meg szabadsághid közelébe egy kinaiba is láttam, viszont ha valaki tud egy helyet ahol a párja van az jó lenne.
Meg még a classic nightos van ami ritka, annak foszforeszkálós doboza van, ami elég jól hangzik de azt csak sajnos kartonnal lattam rendelni, ami kicsit huzos.
Itt elvileg csak 186ft ami egesz jó, rendes hell oldalról nagyon nem éri meg mert ott
300ft ez a darab.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!