A fahéjas Coca Cola azért limitált, mert annyira rossz,
és nem akarják, hogy rájuk romoljon?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 09:10
1/9 anonim válasza:
Nekem ízlik :)
És ha jól fogy, akkor állandóan árulni fogják, sok terméknél ez történt.
2021. dec. 15. 09:15
2/9 anonim válasza:
Szerintem finom. De én nagyon szeretem a fahéjat.
2021. dec. 15. 09:17
3/9 anonim válasza:
Az ilyen cuccok inkább időkorlátosak, mint mennyiségi korlátosak, és azért van, hogy nagy legyen a hype-juk, azaz a hiszti körülötte.
Mivel ez nem tej, tejföl,tejszín kategória, én a helyedben - ha szeretnéd később is élvezni - most jól betankolnék belőle, aztán utána lehet év közben is élvezni.
Bár amire nagy a kereslet, azt szerintem hülyék lennének, ha nem termelnék tovább...
2021. dec. 15. 09:18
4/9 anonim válasza:
Ez jó :D
2021. dec. 15. 09:19
5/9 anonim válasza:
A limitált inkább csak egy marketing szó, hogy aki szereti vagy szeretné kipróbálni, az vegye meg. MOST! Mert nem lesz mindig kapható! Vagy igen, de higgyék csak ezt. A "hiánytól való félelem" az egyik legjobb marketing.
Ezért írja ki sok webáruház is, hogy már csak korlátozott mennyiség van valamiből és 10 másik személy is éppen azt nézi. Hogy érezd a nyomást, hogy meg kell venned, nincs idő átgondolni, hogy tényleg kell-e, mert lecsúszhatsz róla.
2021. dec. 15. 09:21
6/9 anonim válasza:
Szerintem azért, mert Karácsony íze van :D Tavaly is csak az év ezen szakában lehetett kapni+ amíg a készlet engedte.
2021. dec. 15. 09:35
7/9 anonim válasza:
Bezzeg én Nagykanizsan sehol nem találok, pedig voltam már Tescoban, Intersparban vagy csak nem figyelek eléggé, vaníliás meg cherryset találtam csak:(
2021. dec. 15. 11:02
8/9 anonim válasza:
én azt nem értem, hogy lehetnek oda a vaníliásért, olyan undi, ki is dobtam rögtön
2021. dec. 15. 12:58
9/9 Meton válasza:
A limitált nem azt jelent, mint a kocsinál, vagy a bélyegeknél, hogy ritka lesz, meg ilyesmi. Azt jelenti, hogy csak alkalom szerűen gyártják. Ilyet mindig csinálnak. Ha elfogy a karácsonyi, akkor majd lesz húsvéti és így tovább. A limitált azt jelenti, hogy ha elfogy, akkor másfajtát gyártanak majd helyette, ami szintén limitált lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!