Nesscafeból melyiket szoktátok venni? Jakobs, Tchibo, Nestle vagy valami más?
A Nescafé, az Nescafé, márkanév, mint a Tchibo, vagy a Jacobs. A szó amit kerestél : instant kávé.
Egyébként a Nescafét én nagyon megutáltam, pedig régen kedvenc volt, de valamit nagyon elszúrtak rajta, és 1-2 éve ihatatlan valami mellékíz miatt. Túlzás nélkül állíthatom, mindenféle instant kávét kipróbáltam már a drágábbtól pl. Davidoff, Illy, középkategóriából mint Tchibo, Jacobs is sokat, de ami a legjobban ízlik, azok a nagyobb áruház sajátmárkás piros (classic) ízei. Semmi gold, vagy crema, meg a bánat tudja mi.
Kivesézték?? Kérdező, Ők csak rávilágítottak a kérdés helytelen megfogalmazására, amivel egyben meg is válaszolták a dolgot, Te meg erre kötözködsz!
A Nescafé a kávénak nem a fajtája, hanem a márkája, aminek egyébként a Nestlé a tulajdonosa, a Jacobs és a Tchibo meg külön-külön más kávécégek! A fajtája vagy instant (granulátum) vagy 3in1 (kávé-tejpor-cukor kevert por) !
Instantból mi mindig Nescafé-t veszünk, 3in1-ből viszont többfélét is: Nescafé, Ricoré, Bravos, Mokate, Jacobs, Omnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!