Alkoholmentes italok milyenek vannak Magyarországon?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 19:42
2/9 anonim válasza:
tejfélék
gyümölcslevek
üdítők
tea
kávé
3/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem!
2021. dec. 7. 20:06
4/9 anonim válasza:
Alkoholmentes sor, de annak meg mi ertelme?
5/9 anonim válasza:
Ja vagy úúúgy! Akkor sör meg pezsgő.
6/9 anonim válasza:
akkor miért nem teszed fel a kérdést úúúgy?
7/9 anonim válasza:
virgin koktélok, "gyerek" pezsgő, kóla, sprite, gyümölcs levek a legtöbb bárban, kocsmában megtalálhatóak ha új évi buli lesz.
Ha házi buli lesz, én kakaót, vagy forralt "gyerek" cidert (meleg almalé + forralt bor fűszerek), esetleg rumaromás teát adnék mint alternatívát a vàrandós/vezető/nem ivó vendégnek
8/9 anonim válasza:
Kicsit konkretizálhatnád. Ha "alkoholmentes szeszes italokra" gondolsz, akkor van sör sok féle, van pezsgő pár féle(nem gyerek pezsgő), ezeket szinte minden nagyobb boltban kapni. Létezik alkoholmentes bor is, de azt csak egy-két szaküzletben láttam még, sima boltban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!