Mennyi energiaitalt szisszentesz meg naponta ?
Nagyon ritkán iszom energiaitalt, ha kell vagy megkívánom, akkor veszek, de akkor is csak napi 1 kisdoboz Hell, ami a munkahelyi üdítősautomatában van! Főnökasszonyom egyik nap szolídan meg is jegyezte: "Azt ugye tudod, hogy ez nagyon egészségtelen?"
#3-as, sajnálom a barátodat, de egyáltalán nem csodálkozom, az energiaitallal óvatosnak kell lenni, még maguk a gyártók is azt javasolják, hogy naponta max. fél liter, annál többet ne igyon belőle senki! Néhány éve volt cikk a neten, hogy Amerikában egy lány mindössze 16 évesen meghalt szívrohamban, ami az energiaital mértéktelen fogyasztásához volt visszavezethető, Ő 2 óránként azt ivott, még víz helyett is!
Amúgy ha az ilyen élénkítő hatású élvezeti italokról van szó, kólát évek óta abszolút nem iszom, energiaitalt nagyon ritkán, a kávét viszont imádom - azt mindennap iszom, akármilyen fajtát!
#11, igen, én is szoktam teázni, de azt csak kizárólagosan élvezeti italként, számomra az a releváns, hogy a teában nincs koffein! Legalábbis gyümölcsteában abszolút nincs, feketében is csak olyan minimális, hogy semmit nem használ!
Életemben egyszer ittam, semmi pluszt nem adott és drágálltam is.
Azóta soha.
Úgy látom divat lett, rengetegen vesznek a cigi mellé, vagy csak úgy energia üccsit, és úgy isszák, mintha az élet vize lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!