Emlékszik valaki erre a filteres teára?
Figyelt kérdés
Az egyik Manna ABC-ban vettem még olyan 2 éve egy erdeigyümölcs/áfonyás vonalon mozgó teát, sajna manapság már nem tartják. Emlékeim szerint a márkából 2-3 fajtát árultak, amit én keresek annak indiai designja volt egy kékes-lilás alapon.
Végignézve az egész Árukeresőt és német Amazont, felütve 1-2 márka egész kínálatát se találtam meg, így hozzátok fordulok.
A doboz ehhez hasonlított leginkább: [link]
2021. szept. 28. 21:45
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy kisker forgalmazta és megszűntették a gyártását vagy csődbe mentek. De igazából milliónyi tea van, ami erdeigyümölcsös/áfonyás. Kommersztől elkezdve a szálasig. Ha minőségit keresel, akkor teaházban nézz szálas teák után.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Tuti nem Rossmanos tea? Mert nekik vannak hasonló dizájnnal forgalomba hozott teaik, többféle ízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!