Mennyi a napi (normál) kávé rekordotok?
Volt 1 időben hogy sajnos napi 12-15 körül ittam,de ráeszméltem ez nem normális ma már napi 3!
Az a baj,hogy én függő is vagyok...szóval ennyi
Egyetemen ittam napi 2-3 kávét, 3decis börével. De ez kellett is akkor, mert le kaksizták, hogy 1óra 30 perc lenne az óra, tartották 1óra 45percig, 15 perc alatt átmentél a másik terembe és kezdődött a következő. Egymás után volt 3 ilyen óra vagy akár több is. Az mondjuk a jobbik eset volt, mikor volt szünet, hogy lehessen kávézni, meg pihizni. Órák után meg le lehetett ülni tanulni.
Online alatt mondjuk nem ittam meg 6-9 deci kávét (plusz az energia italok), itthon tudtam normálisan kávézni, nem kellett ingázni a termekhez sem, meg nem voltak megeröltetőek az órák sem. Mondjuk részben azért, mert nem is voltak rendes órák.
Szóval ilyen 10deci körül van a rekord, de szeptembertől lehet megdöntöm megint.
Amit a #5 ben írtam az nem hígitott mennyiség, valamint én feketén iszom. Meg koliban nem is arabica, hanem robusta kávét vettem, vagy esetleg kevertem a kettőt. 6 személyes kávéfőzőn meg ha megpakoltam a kávétartót és úgy főztem le 6 deci kávét, akkor az rendes kávé is volt (főleg kotyogóson).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!