Debrecenben lehet valahol kapni színes starbucksot?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem vanília vagy csoki ízű hanem rendes pl pink vagy kék vagy ilyen színes mint külfödlön?2021. jún. 18. 14:58
1/7 anonim válasza:
Debrecenben 2 starbucks van. Kávét árulnak meg refreshert nem vaníliás meg csokis dolgokat
2/7 A kérdező kommentje:
Nem így értettem.
Tudom hogy kávét árulnak, arróp beszélek. Pl amerikában vannak rózsaszin starbucksok is.
Ilyenek: [link]
Arra voltam kiváncsi, hogy van-e debrecenben is lehetőség arra hogy ilyen színes "kávét" vegyek.
2021. jún. 18. 16:40
3/7 A kérdező kommentje:
arról*
2021. jún. 18. 16:40
4/7 anonim válasza:
Elbóklászol a Fórumba, vagy a Kossuth térre és bemész a Starbucks-ba és rendelsz egyet. Ha kapsz, nyertél, ha nem, akkor nem.
5/7 anonim válasza:
A Sturbucks a kávézó neve, nem az italé, nem? Olyan, mintha azt kérdeznéd, lehet-e csípős McDonanlds-ot kapni.
7/7 anonim válasza:
A Starbucks maga nem kávé. Amit linkeltél, azok a google találatok a Starbucks-ban kapható rózsaszín italokra. De ezek főleg gyümölcsös turmixok, shake-ek, smoothie-k, gyümölcsös frappuccino-k, azért ilyen a színük. Általában szezonális italokról van szó, jellemzően nyáron több gyümölcsös ital kapható. Menj be és nézd meg, hogy mi az aktuális választék. Pl. ezek a rózsaszín "Refresha" italok biztosan kaphatók Debrecenben is: [link]
Egyébként gratulálok a kérdéshez, eddig azt hittem, hogy Debrecenben jó az oktatás színvonala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!