Csak szerintem lett szar a kóla ize?
Figyelt kérdés
Egy pár hónapja kezdtem el megfigyelni hogy az összes kóla (coca, pepsi) íze egyaránt megváltozott. Undorito lett mindketto, pedig a kóla volt a kedvenc uditom, viszont mostmar meg se tudom inni. Nem hiszem h az ízlésem változott volna meg egyik napról a masikra. Valaki megfigyelte ezt mostansag rajtam kivul is? Mi lehet az oka?2021. ápr. 1. 12:12
11/24 anonim válasza:
Az édesítőszeresek botrányosan szarok.
A cukrosba meg területenként változó milyen cukor megy, fruktóz, glükóz, szacharóz, meg a víz miatt is más az íze gyára valogatja.
Az import vagy szürkeimport kólának mas az íze, a szacharózos pl. sokkal finomabb, mint az itthoni.
Régen nálunk is olyan volt
12/24 anonim válasza:
Én nem vettem észre változást egyik fajtában sem.
13/24 anonim válasza:
Szerintem meg mindig is undorító volt, az összes többi cukros löttyel együtt.
14/24 anonim válasza:
Volt egy időszak amikor sokat ittam(több éve) de utána vízre szoktam át, és azt ittam több évig
Most megkóstoltam nyilván nagyon jól esett, nem tudom megmondani milyen volt régen xd
15/24 anonim válasza:
Én covidos voltam, pár dolognak nem jött vissza az íze, szerintem is van rá sansz, hogy attól érzed másnak. A férjem is volt covidos, neki visszaállt minden eredetibe, nem érez különbséget.
17/24 anonim válasza:
En szerintem a sima pepsi finomabb lett
18/24 anonim válasza:
Szerintem a mountain dew is más lett.
19/24 anonim válasza:
Csak a cukormentesekben érzek időről időre változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!