Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Túlzott energiaital fogyasztás...

G3rgo10 kérdése:

Túlzott energiaital fogyasztás tünetei?

Figyelt kérdés
Eleinte csak napi 1 dobozzal ittam, az utóbbi időben már napi 4-5 doboz amit simán, egymás után megiszok. Kézremegést, heves szívverést okozhatja? Különösképpen, szerencsére még komolyabb bajom nem volt. Érdekelne mindenkinek a tanácsa, tapasztalata, véleménye.
2021. márc. 29. 23:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Körülbelül 5 éve biztosan iszom. Aludni ugyanúgy tudok tőle, viszont ha már nem tudom energiaitallal kezdeni a reggelt, ingerültebb leszek és minden idegesít. Anyukámtól is hallgatom, hogy ez rengeteg mennyiség amit megiszok és ne csodálkozzak ha majd nagyobb bajom lesz.
2021. márc. 30. 00:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Bőven okozhatja az energiaital ezeket a tüneteket. És egyelőre még olcsón megúsztad. Ez brutális mennyiség, már rövid távon is egészségtelen, hosszú távon meg nagyon. Már a napi 1 is sok, nemhogy a 4-5. Próbáld meg fokozatosan lecsökkenteni ezt a mennyiséget mert komoly bajod lesz.
2021. márc. 30. 00:32
 13/18 A kérdező kommentje:
A másik, hogy étvágyam nagyon nincs vagy épp egyáltalán.
2021. márc. 30. 00:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon fajt a szivem tole, azota nem iszom
2021. márc. 30. 08:54
 15/18 anonim válasza:
100%

(Ahogy 12. mondta) , próbáld meg lecsökkenteni fokozatosan, ha zavar, hogy függsz tőle. Próbáld talán pótolni teával vagy edzéssel, hogy levezesd a feszültséget. Vagy kezdj el egy új hobbit, mondjuk fess vagy kezdj el futni, most van rá idő.

Amúgy nézz utána neten, hogy mit tudnál tenni.

[link]

[link]

Én ezeket találtam👆 de inkább nézz utána.

2021. márc. 30. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Napi kettőnél többet ne igyál belőle!

És azt a kettőt se egymás után, hanem 4-5 óra különbséggel.

2021. márc. 30. 09:31
 17/18 Ibw4x ***** válasza:
100%
ismerősöm annyit ivott, hogy a széklete elszíneződött tőle...
2021. márc. 30. 10:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Végülis húsvét van!

A tojás festés új értelmet nyert!

2021. márc. 30. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!