Melyiket szereted a legjobban a kólák közül? Pepsi vs Coca-Cola vs Doctor Pepper vs Drinky Cola vs Freeway Cola
Figyelt kérdés
#kólák
2021. febr. 23. 14:47
11/23 anonim válasza:
Mondjuk a Dr. Pepper nem kóla.
12/23 anonim válasza:
Mangós kóla a Pepsitől a legfinomabb
13/23 anonim válasza:
Az eredeti, édesítőszer mentes kólát. Semmit nem iszom, vagy eszem, amiben édesítőszer van.
De van már vagy 5 éve, amikor utoljára ittam mert a kóla vs. vörösbor versenyben messze a száraz vörösbor a győztes! És messze a legegészségesebb is!
14/23 anonim válasza:
Zero coke vanilia, de a pepsi uj zero vaniliasa is finom.
15/23 Moon_Walker válasza:
Cherry Zero. Sajnos mostanában nem lehet kapni.
16/23 Moon_Walker válasza:
13-as elárulom, hogy a szacharóz is édesítőszer. Amiről ráadásul TUDJUK, hogy káros. A többiről meg csak sejlytjük.
17/23 anonim válasza:
Én a Coca-t szeretem jobban, de az örük kedvencem a Pepsi twist volt. CSak sajnos ma már minden ízesített kóla vagy max, vagy zéró azok meg ihatatlanok... Miért nem lehet rendes kólából ízesítettet venni? MIÉRT?!?!?!
18/23 anonim válasza:
A felsoroltak közül Dr.Pepper, noha ez nem igazán kóla, ahogyan azt már írták.😅
Egyébként én is Pepsi párti vagyok, ha kóláról van szó.
20/23 Porkandur válasza:
Én is édesítőszer mentes üdítőket részesítem előnyben. A zéróknak mindig érzek utóízt...
És hogy melyik ízlik legjobban?
Spar cherry cola
Megcsinálták a klasszikus Coca feelinget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!