Finom főzős koffeinmentes kávé létezik, tudtok ajánlani jót?
Figyelt kérdés
Amit eddig próbáltam: Lavazza és Tchibo mind a kettőnek borzasztó rossz íze volt. Egy 500Ft-os normálnak is jelentősen jobb íze van hozzájuk képest.2021. jan. 8. 09:30
1/8 anonim válasza:
Én csak kutyulós koffeinmentes "kávét" tudok, az a cikória kávé. Teszel bele egy kis tejet, vagy eleve tejjel kevered össze, bele valami édesítőt és kész. Bár egyéni ízlés kérdése ez is, soha nem lesz olyan jó mint egy koffeines kávé.
3/8 anonim válasza:
Amúgy a nespresso, a lor, az illy és a starbucks nespresso kompatibilis kapszulás kávéi is jók
4/8 anonim válasza:
Az Aldis koffeinmentes nekem nagyon ízlett.
5/8 A kérdező kommentje:
2: Ezt lehet venni olyan formában, hogy majd én lefőzöm magamnak vagy csak készen?
2021. jan. 13. 09:45
6/8 A kérdező kommentje:
4: Köszi szépen, ez lesz a következő amit kipróbálok! Remélem nincs több fajta és egyértelmű lesz melyik az :)
2021. jan. 13. 09:46
7/8 anonim válasza:
“ 2: Ezt lehet venni olyan formában, hogy majd én lefőzöm magamnak vagy csak készen?”
250 gos csomagban
8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen! ezt is kipróbálom.
2021. jan. 21. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!