Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Érdemes automata kávéfőzőt venni?

Érdemes automata kávéfőzőt venni?

Figyelt kérdés

ilyen 150ezres kategóriáig. Kapszulásat nem akarok venni, mert 1 év alatt rákölteném 2 ilyen 150ezres gép árát :D

Mik a tapasztalatok az ilyen olcsóbb gépekkel?

2020. dec. 23. 08:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Kapni olcsóbban is nekem,Krups van.Előtte egy kis karos főző volt na olyan kávét nem csinál mint az automata.
2020. dec. 23. 08:36
 2/12 anonim ***** válasza:
46%

becsatlakozok :-)

én nescafét iszom, a fiam, aki csak hétvégente van itthon, és időnként inna normálisabb kávét - elkezdett nyígni egy kávéfőzőért. felőlem vehet, de ő úgy gondolja, hogy vegyek én..

sokallok ennyi pénzt is kiadni érte, felvetettem az ötletet, hogy mit szólna egy sima kotyogóshoz. nekem olyanom még nem volt

jó lenne egy kotyogós?

2020. dec. 23. 09:01
 3/12 A kérdező kommentje:
van egy ilyen olasz kis elektromos kotyogós félém, az jó kávét csinál. Én darálom a szemes kávét amúgy.
2020. dec. 23. 09:15
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
köszönöm, kérdező, én is egy elektromos kotyogósat nézegetek, az lehetne amolyan kettő az egyben, elektromos is és nincs is felturbózva könnyen romló alkatrészekkel.
2020. dec. 23. 09:22
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

A legjobb az automata gép, de a kotyogóssal is lehet ihatót csinálni :)

Nekem a Saeco gépek nagyon bejöttek -most már philips saeco-, de a Krups is elég jó. Szerintem pont 100eFt körül van mindkettő autómata. Ha pedig "nem számít a pénz" akkor Jura.

2020. dec. 23. 10:24
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Nekem Philips Saeco van, nagyon szeretjük, nagyon finom kávét főz és főleg kényelmes is, nem bántam meg.
2020. dec. 23. 11:39
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha rendes presszókávét iszol, és mindig frissen őrölt kávéból, akkor igen! Főzés előtt külön ledarálni a kávét - így azért könnyebb, ha közvetlenül a főző darálja le. A darálós eszpresszó gépek 80 ezernél kezdődnek legolcsóbban, de azok is már jobb fajták (Philips, DeLonghi, Krups, Tchibo, Saeco), 100 ezernél többet szerintem felesleges kiadni értük, főleg ha csak otthoni használatra kell, és nem üzemeltetsz esetleg vendéglátóhelyet!
2020. dec. 25. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

A kapszulásba lehet kapni újratölthető kapszulát, ami nagyon sokáig kitart, így pedig már nem jön ki számottevően drágábbra szerintem. Mi kb. egy évig tudunk naponta használni egy ilyen kapszulát, mielőtt tönkremegy.

Tudunk, hogy nem ez volt az eredeti kérdés, az automatához nem értek, csak gondoltam esetleg ez is segíthet.

2020. dec. 26. 10:14
 9/12 anonim ***** válasza:
22%

Az automata gép elég bonyolult, ezt rendszeresen tisztítani kell, ami rátevődik a kávé árára. A kapszulást nem kell takarítani.

Majdnem egyforma árban jön ki 1 adag kávé!

2021. jan. 3. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:

100eFt-os automata DeLonghit vettünk.

Katasztrófa!

A darálója gyárilag 5-ösön van (7 a max), olyan híg kávét főz mint egy 10eFt-os 3Bar-os gép.

Olyan mint egy vizezett kávé, a hab meg pillanatok alatt elpárolog a tetejéről.

Áttekertük a darálóját 3-asra, de nem sokkal jobb.

Maradunk a kapszulásnál (DolceG.),az hibátlan, könnyen készíthető finom kávét tud.

Ha pedig újra elkap a kíványcsiság, megpróbálkozunk majd egy komolyabb karos géppel.

2021. jan. 15. 09:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!