Rendesen alszom és mozgok. (Vérképem, vérnyomásom stb stb tökéletes)
Viszont néha majd el alszom, nem vagyok rászokva a kávéra,vagy bármilyen koffeines italra,vagyis soha nem iszom literszámra, hogy annyira megszokja a szervezetem de munkához vagyis 1-1 nap délután megiszom egy csészényi eszpresszót vagy 1 doboz energiaitalt. Viszont konkrétan semmilyen hatása nincs, ugyanúgy ásítok mint az előtt. Kivételesen kísérleteztem és egyszer megittam 1 nap 4db Strong Hell-t és egy dupla eszpresszót (nem viccelek, és tudom, hogy nem normális, utána kihagytam 3 napot, pedig koffeinmennyiségben még azt hiszem egészséges határon belül van,400mg ugye) de konkrétan semmilyen pörgő hatást vagy intenzív éberséget nem éreztem (talán az ásítást elvette de kb ennyi).
Hat, csak te nem érzed. Ne úgy képzeld el ezt sem mint egy csodaszert. Ha fáradt vagy, aludnod kell, a kávé és az energia italok sem fognak hirtelen nagyon élénkíteni. Ha annyira pörögni akarsz, akkor partidrogot fogyassz és ne kávét. Azok nem természetes anyagok és nem enyhék a hatásaik. A coffein enyhén élénkít csak, főleg ha nem érzékeny rá a szervezeted. Van akinek érzékeny rá, nekik egy pohár kóla is brutális energialöket, az átlag embernek nem.
2020. dec. 14. 10:19
2/4 anonim válasza:
Egyénenként másképp hatnak az élénkítő szerek is. Ha érzem fáradt vagyok, jöhet a kávé, megiszom, na, utána fél órával kezdek igazán ásítozni. Ezért tértem át a fekete teára, ez személy szerint nekem jobban bevált, mint élénkítő.
2020. dec. 14. 10:55
3/4 anonim válasza:
Pár nap kihagyás vagy 2-3 szoros adag kávé az semmi ilyen szempontból. Én tavasszal, mikor nem jártam be se melóba, se egyetemre és kb 2 hónapig nem ittam kávét, na akkor utána nagyon is megéreztem akár egy kávét is. De nagyon gyorsan megszokja a szervezet és utána már nincs az a "beüt" a koffein hatás, csak kevésbé alszik be az ember.
2020. dec. 14. 12:03
4/4 anonim válasza:
Én csak akkor érzem, ha hetekig nem iszok semmilyen koffeint. Utána pár napig egy sima energiaital vagy sima kávé is meglök, de ezen pár nap fogyasztás után már hiába iszok dupla kávét vagy nagy Monstert, egyáltalán nem lök be. Ez igazából normális, a koffeinre ennyire hamar rááll a szervezet. Normális esetben ezeket akkor kéne inni mikor tudja az ember, hogy nagyobb megterhelése lesz. Viszont az emberiség inkább rászokott arra, hogy minden nap igya 2-3 alkalommal a kávét meg az energiaitalt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!