Milyen teából főzik a menzai teát?
Jó néhány menzán megfordultam fiatalabb koromban és mindenhol ugyanolyan ízű és ugyanolyan finom volt a tea. Nekem sosem sikerült olyan finomra elkészíteni.
Milyen teából csinálják és mi a titka annak, hogy olyan finom lesz?
Szia! Én is sokáig ezt a teát akartam inni.Szegény Anyukámat kivettem vele az észből. Végül bement a konyhára, ott a nénik megmondták, hogy ez sima Garzon fekete tea, még régebben pedig planta tea volt.mCukorral, citrompótlóval.
Én egy tök egyszerű, sima “ami a kezem ügyébe akad” fekete teából szoktam csinálni. Most pl. sir morton van itthon, meg lord nelson :D
Párom szokta kérni, hogy főzzek “menzás teát”
2. vagyok
Még egy kiegészítés, hogy Konzum szálas teából is csinálták, de úgy tudom, hogy már azt sem lehet kapni
Egyszerű, nagy kiszerelésű szálas feketeteából.
Ami a leggagyibb jelzőt illeti, az igazság kedvéért az azért megemlítendő, hogy minőségét tekintve ez kategóriákkal jobb akármelyik agyonhájpolt filteres hulladék szarnál.
Kb úgy kell elképzelni, hogy ahogy csomagolják ezt a "leggagyibb" teát, néha véletlenül leesik a földre egy kicsi, amit a teaszedő munkások egész műszak alatt széttaposnak a tyúkszaros lábukkal.
Meló után meg összesöprögetnek a gyárban, és abból lesz a filteres tea, szép színes csomagolásban, amit 50-szer annyiért adnak el az olyan pontagyúaknak, akik szerint a szálas tea a gagyi, mert barna papírcsomagolásban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!