Melyiket szeretitek jobban és miért? Coca Cola vagy Pepsi?
Figyelt kérdés
Nem veszekedést szeretnék kirobbantani csak kíváncsi vagyok ki és miért szereti jobban?!2020. szept. 12. 21:47
11/21 anonim válasza:
Coca. Ide jó lett volna berakni egy szavazást
12/21 anonim válasza:
Nem tudom, a Pepsiből még nem csináltam pudingot.
13/21 anonim válasza:
Coca cola finomabb ,szerintem van egy jo aromaja ami hianyzik a pepsibol. Csak az az egy hatranya van a colanak hogy mindig kikell dobnom a felet, mert hamar eltunik belole a szensav.
De a pepsi sem rossz, sok helyen azt lehet csak kapni. Neha megiszom azt is hogyha valtozatossabbra vagyom.
14/21 anonim válasza:
Pepsi, nekem valahogy jobban bejön ízre.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen tényleg kellett volna egy szavazás 😅
2020. szept. 13. 11:58
17/21 anonim válasza:
Mind2! De ha választani kell, akkor Coca-Cola.
18/21 anonim válasza:
Coca cola, ha meg pepsi akkor inkább citromos
19/21 anonim válasza:
Cola hát egyértelmű, főleg a vanilla a legjobb. De valamiért nagyon sokan utálják a VANILLA COLÁT és kevés helyen kapható. De én nagyon szeretem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!