Miért lett hígabb az üveges Piroska szörp? Megteheti ezt a gyártó?
Figyelt kérdés
Ezt szoktuk venni, de egy pár hónapja felhígult. Több, mint kétszer annyit kell önteni, hogy ugyanolyan ízű legyen, mint régebben.2020. szept. 4. 18:26
1/19 anonim válasza:
Ha az összetevőket jól tünteti fel akkor azt csinál amit akar.
2/19 anonim válasza:
Mit ír az arányra ?
Eddig 1:7 volt , ha jól emlékszem.
3/19 A kérdező kommentje:
At van ráírva, hogy nyolcszoros hígítással, láthatóan hígabb. Lötyög az üvegben, mint a víz. Előtte sűrűn folyós volt. A műanyag üveges most is sűrű.
2020. szept. 4. 19:01
4/19 anonim válasza:
A honlapjukon is leírták. Ha húsz forintot emelnének az áron, az emberek azért sírnának, azért nem vennék meg. Így meg inkább hígítottak rajta, cserébe nem lesz olyan jó.
5/19 anonim válasza:
A mūanyag flakonos erdein 9szeres van.
6/19 anonim válasza:
'Megteheti ezt a gyártó?' - miert ne tehetne meg? Ha az uvegben holnaptol 99%-os cukorszirup lenne 1% aromaval, es ez az osszetevok listajan helyesen szerepelne, azt is megtehetne. Szived joga nem megvenni, ha nem izlik a termek.
7/19 anonim válasza:
Nem volt véletlenül felbontva ?
Ha nem, akkor írj nekik , mindenhol előfordulhat gyártási hiba, nem robotok vagyunk. Ha teheted menj vissza az üzletbe és ellenőrizd, hogy a többi is ilyen folyós e?
8/19 anonim válasza:
7: nem, tényleg a honlapjukon, a Facebookon is kint volt már tavasszal, hogy meglepték ezt. Amíg a magyar vásárlónak fontosabb az ár, mint a minőség, addig ilyenek mindig lesznek sajnos.
9/19 anonim válasza:
Én is pont egyik nap néztem, hogy milyen híg. Aztán rájöttem, hogy csak cukor szirup helyett már cukor és édesítőszer van benne. Mivel kevesebb a cukor, hígabb.
10/19 anonim válasza:
Na ezért iszok én fröccsöt.
Azt én higítom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!