Milyen íze volt a Bambi üdítőutalnak?
Oké, azt írják okan, hoyg kátrányos, de ez nem segítség? Mihez hasonlít, a mostani üdítőkből. Vgay odaégett cukor, vagy valami.
Én a 90'-es években voltm gyerek, én már a Pancsolós kislány dalban is azt hittem, hogy az őzikéről énekel. Ismertem a Traubiszódát, de azt is tíz éve láttam utoljára, a Balatonnál. Meggymárka az életemben meg valamikor csak 2007-2009 között létezett, se előtte, se utána. Ittam már török-görög Gazozát és Dr Peppert, szóval ezeknek az ízei megvannak, ha valaki ezekhez hasonlítaná.
Gazoza ---> Tutti-Frutti, sokkal jobban, mint bármelyik energiaital
Dr Pepper ---> mandula (cseresznye-vanília van ráírva, de mi mandulának éreztük)
Sokan félreértettétek, nem akarok sem Traubit, sem Márkát venni. Csak arra vagyok kíváncsi, milyen ízű volt a Bambi.
Igen, azt hittem, hogy Bambis (leginkább a Disney) játékok, labdák kaphatók. De kisgyerek voltam.
"azt hittem, hogy Bambis (leginkább a Disney) játékok, labdák kaphatók"
:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!