Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Üdv mindenkinek. Nem ismeri,...

Valentinius kérdése:

Üdv mindenkinek. Nem ismeri, nem próbálta már valaki a Morning Recovery nevezetű, másnaposság elleni italt?

Figyelt kérdés
Itt az ital linkje [link]

2019. dec. 25. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
felejtős
2019. dec. 25. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szép is lenne, de a tapasztalat azt mutatja nem segít ezen semmi, csak az idő. Én is összeittam mindent tegnap, pedig nem szoktam és bár be sem csíptem, iszonyat másnapos vagyok, a fejemet is nehéz a nyakamon tartanom és egy komplett fúvós és ütőszenekar koncertezik a koponyámban, beszállt melléjük valaki egy légkalapáccsal is, amivel épp a halántékomon próbál lyukat fúrni. Pedig ittam rengeteg vizet és vettem be aspirint lefekvés előtt, de hát aki vörösbort, fehérbort, kis Baileys-t (amit amúgy utál), sört, és némi tequilát is összevedel karácsony estéjén, az ne reklamáljon, mert megérdemli a sorsát. Én ma túlélésre játszom, gondom csak avval van, hogy ebédre vagyunk hivatalosak és nehezemre esik felemelkedni a kanapéról, ahova beköltöztem a laptopommal meg két üveg mentes vízzel. Nagy ritkán rajtam segít, ha ilyenkor megiszom 1-2 sört, de most a gondolatától is rosszul vagyok, mondjuk már betoltam egy nagy tányér töltött káposztát reggelire és még nem köszönt vissza...
2019. dec. 25. 11:29
 3/4 Flagstaff ***** válasza:
100%
Étcsokoládé és 1,5 liter víz. Fogj egy tábla keserű, töltetlen étcsokit, harapj belőle, és igyál rá vizet. Ezt ismételd, amíg el nem fogy a tábla csoki meg a másfél liter víz. Kábé egy infúziónak felel meg, csak kíméletesebb. Jobbuást!
2019. dec. 25. 12:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a jó tanácsokat. Nekem ezt az italt egy kint élő ismerősöm ajánlotta, hogy szilveszterkor ezt szokta inni pezsgőzés után. Azóta megtudtam, hogy hozzánk is szállítják 6db 35 dodó + áfa + postaköltség. Lehet, hogy maradok a régi 1-2 sör másnap módszernél, vagy kipróbálom ezt a csokis dolgot. Arra emlékszem, hogy még pár évvel ezelőtt kipróbáltuk a protect angel nevezetű magyar terméket, ami por állagú volt, mint pl. egy acc, de gyógynövényes Kiöntötted egy pohárba és elkeverted, olyan volt, mint egy csalántea és elég rossz íze volt, de, ha meg tudtad inni közvetlenül piálás után egyszerűen csodákat művelt. Mire hajnalban hazaértem egy szilveszteri buliból, teljesen rendberakott Kb.1 óra alatt. Csak sajnos már megszűnt a termék.
2019. dec. 26. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!