A Hohes C miért drágább mint mondjuk a Cappy, meg a Sió?
Aha, ahogy azt te elképzeled! :)
Nézd, ügyvédnek is elmehetnének ezen gyárak vezetői! 100% gyümölcstartalmú sűrítményből készül a Hohes C! Érted? Tehát a gyümölcs ami belekerül az 100% gyümölcs! :D Tudom, ez abszurdum, hisz ez nyilvánvaló de ez van. Szóval át vagy verve a palánkon! A Hohes C, ahogy a Cappy és a Sió is, ugyanúgy gyümölcssűrítményből készül! Dehidratálják a pépesített gyümölcsöt, akár évekig is tudják így tárolni, majd visszahígítják vízzel, így kerül be a dobozba!
Szóval ezek nem 100%-os gyümölcslevek, csak a hígításra szánt víz mennyiségével játszanak, ill. a savanyúságot szabályozzák, ennyi. A 100%-os gyümölcslevet, (nem pedig a 100% gyümölcsből készült gyümölcslevet!!!) egy helyen találod meg, a kertedben! Leszeded, elviszed egy gyümölcslé készítő kisüzembe (akik direkt erre hivatottak, hogy a gyümölcsödből ivólevet készítenek), na az a 100% gyümölcslé. Aki szokott ilyet készíteni magának, az pontosan tudja, hogy köze nincs ezekhez a bigyókhoz.
Utolsó tévedsz.
Az olcsóbb levek tényleg vízelvonással készülnek (kifagyasztják, vagy elpárologtatják a vizet), és az így készült sűrítményt higítják vissza. A visszahigításra azonban csak annyira lehet visszahigítani, amennyi vizet elvontak belőle, erre szabályozás van, tehát 100% a gyümölcstartalma.
Ugyanazért amiért a Milka drágább mint mondjuk valami noname ugyanolyan finom csoki.
A márkát, reklámokat is a vásárlóval fizetettik ki.
Így a drágábbakon nagyobb az árrés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!