Sok Colat iszok baj?
Figyelt kérdés
Szinte minden nap ugy 1 litert 1,5litert nem igazqn iszok mas folyadekot hogyan szokjak le ???hianyzik allandoan
De tudom h nem jot tesz szivem is szokot fajni neha par masod pedig attol is lehet??? 20/L
#cola #le szokas
2019. dec. 4. 17:43
1/7 A kérdező kommentje:
Pepsit szoktam coca colat g neha queen colat is de az nagyon ritkan..
2019. dec. 4. 17:44
2/7 anonim válasza:
De még mennyire! Először is baromian hizlal, cukorbetegséget okoz a sok cukor, a koffein felpörget, megemeli a vérnyomást, a foszforsav kivonja a csontjaidból a kálciumot és tönkreteszi a fogaidat. Kólát egyáltalán nem kéne inni. Mivel tudod, hogy káros, nem létszükséglet, egyszerűen ne idd, ne vegyél. Ja, még egy rakás pénzedbe is kerül. Igyál vizet. Meg lehet azt szokni.
3/7 anonim válasza:
Én is így voltam vele - évekig napi 1-1,5 liter cola. Cukorbeteg lettem. Egyre több vízzel kevertem - egy darabig még édesebbnek is éreztem. Végül sikerult leszoknom róla. Sajnos a cfukorbetegség nem visszafordítható, azóta gyógyszeren élek, s örülök, hogy -még- nem kell inzulinoznom.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat nagyon sajnalom jobbulast 💓
2019. dec. 4. 18:24
5/7 anonim válasza:
Nekem hosszú hónapokig megvolt a napi 1 2,5es queen vagy nagy pepsi, de ha nem ittam 2 napig már nem is hiányzott, de aztán újra és újra olyan kaját csináltam amihez kötelező volt, úgyhogy ismét vettem...
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!