Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Energiaitalt keverhetek kávéval?

Energiaitalt keverhetek kávéval?

Figyelt kérdés
Lehet valami bajom?
2019. nov. 2. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Jó sok cukrot is tegyél hozzá, és ha tudsz szerezni metamfetamint, azzal lesz az igazi. Még pár csepp rumot az íze kedvéért, és karácsonyig már nem is kell aludnod.
2019. nov. 2. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Semmi bajod nem lesz tole. Bar osszekeverve szornyu ize lehet
2019. nov. 2. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer csináltam azt hogy dupla eszpresszóra fél órán belül ittam egy redbullt is (igen, hülye voltam, meg aludtam kb. egy órát előző éjjel). Kb. a torkomban dobogott a szívem, és szerencse hogy éppen nagy volt a hajtás a munkahelyen mert nem lettem volna képes megállni :D Szóval nem ajánlom.
2019. nov. 2. 20:14
 4/5 anonim válasza:
100%
A legdurvább kombó 20 évesen esett meg velem nem sok alvás 12 órás éjjszakás 3 automatás kv 3 büffés fözőtt kv 3 250 ml hell 1 nagy bomba 3,3 deci, műszak végén kb hallottam, hogy ver a szivem a torkomban dobogott, úgy éreztem fél órán átt. Csak ovatosan.
2019. nov. 2. 20:33
 5/5 Phoney ***** válasza:
91%
Hogy kevered-e, az tök mindegy. Az a lényeg, hogy mennyi koffeint viszel be. Pl. 1 kávé és 1 energiaital nem rosszabb, mint 2 energiaital. (Feltéve, hogy közepesen erős kávé, vagyis 100 mg/adag.)
2019. nov. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!