Energiaitalt keverhetek kávéval?
Figyelt kérdés
Lehet valami bajom?2019. nov. 2. 19:26
1/5 anonim válasza:
Persze. Jó sok cukrot is tegyél hozzá, és ha tudsz szerezni metamfetamint, azzal lesz az igazi. Még pár csepp rumot az íze kedvéért, és karácsonyig már nem is kell aludnod.
2/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tole. Bar osszekeverve szornyu ize lehet
3/5 anonim válasza:
Egyszer csináltam azt hogy dupla eszpresszóra fél órán belül ittam egy redbullt is (igen, hülye voltam, meg aludtam kb. egy órát előző éjjel). Kb. a torkomban dobogott a szívem, és szerencse hogy éppen nagy volt a hajtás a munkahelyen mert nem lettem volna képes megállni :D Szóval nem ajánlom.
4/5 anonim válasza:
A legdurvább kombó 20 évesen esett meg velem nem sok alvás 12 órás éjjszakás 3 automatás kv 3 büffés fözőtt kv 3 250 ml hell 1 nagy bomba 3,3 deci, műszak végén kb hallottam, hogy ver a szivem a torkomban dobogott, úgy éreztem fél órán átt. Csak ovatosan.
5/5 Phoney válasza:
Hogy kevered-e, az tök mindegy. Az a lényeg, hogy mennyi koffeint viszel be. Pl. 1 kávé és 1 energiaital nem rosszabb, mint 2 energiaital. (Feltéve, hogy közepesen erős kávé, vagyis 100 mg/adag.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!