Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valahol nem ijeszto, hogy...

Valahol nem ijeszto, hogy egyes emberek a komplett élettörténüket felteszik a facebookra?

Figyelt kérdés
Kiváncsisagbol utananeztem regi osztalytarsaknak,es kb 5 perc alatt megtudtam majdnem mindegyikrol hogy az elmult 10 evben hol jart mit csinalt,mikor ment ferjhez. Mikor szuletett a gyereke. Ez nagyon ijeszto nekem.
2019. júl. 21. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Az emberi butaság az tényleg nagyon ijesztő.
2019. júl. 21. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Azoknak nem ijesztő, akik ott élik az életüket. Én soha nem teszek ki semmit, szerintem az életünk magánügy. Akik meg fontosak, úgyis tudnak ezekről.
2019. júl. 21. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nem ijesztő, mégis mit kezdeez ezekkel az adatokkal? Semmit.
2019. júl. 21. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ijesztő, csak nem tudok ezzel a mentalitással azonosulni.

Az viszont már nekem is kicsapja a biztosítékot, amikor valaki fontosabb életeseményekről nem csak akkor posztol, amikor az megtörténik, hanem hónapokig csepegtetni a képeket. Pl az esküvőjéről hónapokig napi 2-3 új képet oszt meg. Utána meg minden hónapfordulót azzal ünnepel, hogy újabb képet posztol.

2019. júl. 21. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Maximum a technikától rettegőknek ijesztő, nekik meg amúgy is minden az.
2019. júl. 21. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Ijesztő is, meg kicsit képmutatásnak érzem : rengeteg boldog családi kép, utazások, programok, csodálom, hogy nem fáradnak el, minden hétvégén wellness, a gyereknek elektromos kisautó, ugrálóvár stb, nem is honnan van pénzük, de mindegy is mert tudom, hogy apuka veri anyukát, a nagyobbik gyerek folyton megbukik, a kisebbik csokin él, anyuka szeretőt tart... Az ilyen kirakat családok mindig suttyognak valamit a háttérben, mindig van valami, amit a magamutogatással jelezni /kompenzálni szeretnének. Különben milyen értéke lehet annak , hogy mikor hol vannak, mit esznek, mikor kelnek, mit isznak, a gyerek mit kap "csak úgy" stb. Most őszintén : ők magukon kívül még kit érdekel?

Ha én szeretném valakivel megosztani az örömöm, akkor megteszem személyesen, vagy privát üzenetben, nem kell ahhoz a Facebook kirakat, és attól sem lennék boldogabb, ha az utolsó utáni szomszédom tudna róla, hogy Pistike felállt pl.

Mondjuk olyan ismerősöm sincs, akit ne ismernék igazán, ezért kb 150 barátom van a Facebookon.

2019. júl. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!