A lányok minimum hàny cm eres pasival jönnek össze?
Figyelt kérdés
Sok ilyet hallani manapság,hogy minimum 2 fejjel magasabbnak kell lennie a pasinak a lánytol.. meg a kis 150cm eres lányoknak is minimum 185 cm eres pasi kell ! Ezek igazak? És akkor mi lesz a 160-170-175 cm eres pasikkal? Nekik kik jutnak?2019. júl. 20. 09:23
11/14 anonim válasza:
Te amúgy ezt a kérdést minden egyes nap fel fogod tenni? Törődj bele most már, hogy nem vagy 180 cm (nem pedig centiméterer), úgy is lehet nőt szerezni.
12/14 anonim válasza:
Mivel én 178 vagyok így nálam a minimum 185 cm. Lehet ez nagyon gonosz de persze cserébe a srácnak is lehetnek elvárásai.
18L
14/14 anonim válasza:
Tényleg kicsit önismétlő a kérdést...
Mondjuk az is bevallom, hogy ezeket még se lánytól, se fiútól nem hallottam.
176 cm vagyok, vonzóbbnak tartom, ha a párom magasabb, de ha valamennyivel alacsonyabb, az se baj. Csak ne legyen olyan frusztrált emiatt, mint ezen az oldalon sok alacsonyabb férfi.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!