Mit csinálsz egy házibulin, ahol nem ismersz senkit?
Én ilyen helyre alapból nem megyek.
Kétszer voltam összesen, egyszer tinikoromban, de arról már nem sokra emlékszem, egyszer meg felnőttként. Ott az volt, hogy végig egyedül ültem egy itallal a sarokban, mert mindenki más ismerte egymást és beszélgettek, jól elvoltak, én meg semmihez nem tudtam hozzászólni és nagyon kellemetlenül éreztem magam. Aztán kb. 1-2 óra múlva felálltam és bejelentettem, hogy nekem mennem kell, és leléptem. Ott fogadtam meg, hogy ilyen helyre többé nem megyek. Nem is mentem.
De hát akkor mégis lesznek ott ismerősök!
Rajtuk keresztül kell megismerned sok embert.
A szülinapost meg is kérheted, hogy ugyan mutasson be pár embernek, hogy ne érezd magad egyedül. Meg akarj vele koccintani, hogy a piakeresgélés se legyen gon. Elsőre segít kiszolgálni, utána már feltalálod magad.
Nem mennék oda.
A te kérdésedet viszont nem értem. Most akkor lesznek ott ismerőseid, vagy nem? Miért lenne muszáj menni? A bérelt hely mióta házibuli?
Wut? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!