Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tinderre milyen képeket...

Tinderre milyen képeket tegyek fel?!

Figyelt kérdés

Ha viszonylag normális lányokkal akarok beszélgetni/találkozni.Így nem akarok bmwben pózoló pumped gabó klón lenni.

Mégis milyen ruhában milyen háttérrel stb tegyek fel képet ?!

2019. júl. 5. 11:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mivel kisfaluban lakom megyeszékhely is messze nem sok esélyt látok rá :D

De legalább facebookomat/instámat feldobom kicsit.

2019. júl. 8. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát igy nehéz lesz... Tinderen a legtöbben Budapestről vannak fent és annak vonzáskörzetéből. Mondjuk itt fel se kell menned Tinderre, mert ezekkel a "celeb" csajokkal nap mint nap találkozhatsz a város kiemelt bárjaiban, szórakozóhelyein...
2019. júl. 8. 23:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy-két hét tapasztalat után azt tudom neked mondani: A Tinder csal és súlyoz.

Első napokban csomó találatom volt, megjelöltek pedig még normális képem se volt fent és matcheltem is. Aztán eltelt pár nap és bármit tehettem semmi. Új regisztráció, megint matchek pár napig, majd teljes csend.

Vettem Tinder Plust, ebben van egy havi félórás kiemelés. Benyomtam, majd mint a korábbi időkben: Megint jöttek a találatok, bejelölések és ami itt megadta a megoldást -> visszajelölt egy csaj, akit kb egy hete lájkoltam be vagyis egész eddig nem jutott el oda, hogy rányomtam, csak most a kiemeléssel. Gondolom rányomhattak 100-an és sorban ugranak neki fel a találatok, aki szimpatikus, a többit hagyja is. Szóval, ha nincsenek matcheid, ne magadban keresd a hibát, hogy nem vagy esetleg elég jó, súlyoz és hátrasorol a rendszer...

2019. júl. 22. 22:39
 14/14 A kérdező kommentje:

Kb 1 hétig babráltam ezt a "fost".

Átlagosan tartom magam.Volt 7 match abból egyikkel se lehetett normálisan beszélgetni.

Pluszre ezek után inkább nem költök :D

2019. júl. 23. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!