Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szegediek! Ez a férfi titeket...

Szegediek! Ez a férfi titeket is követett már? (többi lent! )

Figyelt kérdés
Szegeden van egy ferfi, kicsit hosszabb barnás haja van, és a kezében mindig viszi a pulóverét. Többször látni a városban, sétálgat erre-arra, engem már követett elég durván... Csupán kíváncsiságból, ti láttátok már esetleg? Vagy titeket is követett? Kérlek, aki tud, válaszoljon. Előre is köszönöm!

2019. jún. 27. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Ez a híres szegedi pulóverét a kezében cipelő stalker.

Onnan lehet megismerni, hogy Szegeden követ és a kezében cipeli a pulóverét.

2019. jún. 27. 19:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Enyhe iróniát vélek felfedezni az első válaszban. Én komolyan tettem fel a kerdest, nem tudom mennyire található furcsának vagy humorosnak, de komolyan érdekelne...
2019. jún. 27. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Én csak azt nem értem ezekben a kérdésekben, ha veszélyben érzed magad az utcán, miért nem hívod a 112-t, vagy miért nem mész be az első nyilvános helyre, vagy miért nem kérsz segítséget bárkitől???

Inkább behúzod a nyakad, és ide írogatod ki ezt az értelmetlen kérdést!?

2019. jún. 27. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem találkoztam még vele.
2019. jún. 27. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem láttam még, de ha többször is előfordul hogy téged figyelnek vagy követnek ráadásul ugyanaz az ember akkor hívj segítséget, jobb félni mint megijedni, anyámat már támadta meg egy ilyen retek, eleinte csak bámulna, nézegette napokig hazafelemenet munkából, majd egyszer bátorságot gyűjtött és rátámadt anyámra, szerencsére voltak emberek a közelben akik hallották hogy anyám sikít szóval azonnal jött a felmentősereg, de lehet te nem leszel ilyen szerencsés, (ez is szegeden történt).
2019. jún. 27. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Hányszor történt?

Egyszer? Akkor túl kepzelodsz, ugyanarra ment volna mint te...

2019. jún. 27. 23:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, egyszerűen csak kíváncsi voltam, más is látta-e már ezt a férfit, esetleg mást is kovetett-e már. Nem hiszem, hogy tett volna valamit, annyira nem vészes a helyzet, csak érdeklődtem.
2019. jún. 28. 00:13
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Ha sétálat erre-arra, akkor lehet, hogy egyszer csak arra sétálgatott, amerre te.
2019. jún. 30. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!