Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit gondoltok a mostani...

Ti mit gondoltok a mostani szépségkirálynő választásról?

Figyelt kérdés

Először is szsrintem Rebeka volt a legszebb, arcra, de a teste nem valami nőies és nagyon csúnyán ment a magassarkúban. De még így is jobban megérdemelte volna a győztesnél.

A második amúgy szépnek tűnt, de hihetetlen buta. Meg az kiakasztott, hogy kb. 30 centivel magasabb annál, aki átadta neki. Mégcsak rá sem nézett, meg hajolt le kicsit szegényhez, én úgy sajnáltam... Annyira pofátlan.

Az első meg szép, de előre le van zsírozva, ugyanis őt tánogatta Csutka meg a Kulcsár Edina. Meg csak egy szimpla szőke, alacsony lány. Nagyon szép, de nem fog helyezést elérni.

Most jöttem rá, hogy annak idején miért adta vissza Kocsis Korinna a koronát... Csak nem lett semmi, mert kötötte a szerződés. Most esett le teljesen.

2019. jún. 24. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem olyan "egyen csaj" volt mindegyik. Hosszú sötétbarna haj, mind egy kaptafára.
2019. jún. 24. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért nem néztem, mert Heller Ági néni nem indult.
2019. jún. 24. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:
En azt gondolom, hogy iden kivetelesen az nyerte, aki tenyleg a legszebb volt. Kepeket lattam csak a lanyokrol, de a gyöztesnek a teste es az arca is kifogastalan. Öszinten, melyik ilyen verseny nincs megbundazva? En annak örülök, hogy, ha le is volt zsirozva, vegre egy szep lany került a pixisbe! :D Szerintem van eselye a vilagversenyen is. Hajra!
2019. jún. 25. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!