Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudja elfogadni a...

Miért nem tudja elfogadni a magyar társadalom, ha nem akarok gyereket vállalni és párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 15:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mert a felelősségvállalással hozzák összefüggésbe a gyermekvállalást. Ha ez megtörténik nő a státuszod az emberek szemében, hiszen felelős vagy valaki életéért, nem (bármilyen szakma) Doktor, asztalos , hanem szülő is leszel, óriási gondokat vállalva a nyakadba, bár ez inkább a női félen csapódik le, ő hurcolássza orvosokhoz, és a munkahely sem szereti a szülőket. Te férfiként eltartod a családod, a felelős apa státuszába lépsz, a társadalom hasznos, elismert láncszemeként járulsz hozzá az élet folytonosságához a gyermeked révén.

Szóval akárhogy nézzük ez nem gyalogkakukk, nem egy kutyát tartasz , sokkal nagyobb felelősség, gondatlanság miatt még börtönnel is lakolsz pl. egy eset a kézifék nem volt behúzva és gyerekekkel együtt az autó a vízbe gurult, az eredmény két halott, és két elítélt szülő.

Nem tudok ehhez még mit hozzáfűzni véleményemet a társadalom nézőpontjából írtam, még egy rablás során is a gyilkosnak mondod téged ne őljön meg, mert három kisgyereked van, elgondolkodik rajta és nagy eséllyel hagy életben, még a legnagyobb vérengző sem akar árva gyerekeket.

Nem vagyok szülő, közhelyeket írtam. Vagy tényeket.

2019. jún. 14. 17:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert most mindenhol ez a téma: a hirdetések, stb. által. Ne foglalkozz vele, ignoráld, vagy negatív példák felhozatalával támadt az ellenfelet (pl.: drogozás, piálás, bandázás, randalírozás, stb.).
2019. jún. 14. 18:12
 23/26 Homolya válasza:
0%
Azért, mert ha nem szaporodsz és nem neveled becsületesen az utódaidat, akkor egy haszontalan parazitája leszel az emberi társadalomnak. Nem örökíted tovább azt, amit generációk sokasága több ezer év alatt létrehozott, tudást és tapasztalatot, ezáltal egy genetikai zsákutca leszel. Persze ez sok ember esetében igen hasznos, ezért a természet megoldja a szelekciót azzal, hogy a felelőtlen genetikai hulladékok nem szaporodnak, hanem utód nélkül elhullanak.
2019. jún. 16. 12:24
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi koze a tarsadalomnak a te maganeletedhez ? Miert masnak akarsz megfelelni ?
2019. jún. 16. 19:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Helló!

Elfogadja, de nem támogatja. :)

2019. jún. 17. 08:25
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor nyilatkoztam már ebben a témában,de állandóan felmerül.Szerintem,aki nem akar gyereket,annak ne is legyen,mert abból-valószínűleg-soha nem lesz odaadó,példamutató szülő.Én sem akartam soha gyereket,inkább bejártam a fél világot,átbuliztam a fél életem,egy szóval élményeket gyűjtöttem,ami gyerekkel nem lehetett volna-lásd a repülőn üvöltöző,legtöbb utas ellenszenvét kiváltó kis gyerekeket-.Másrészről,bár nem tartom magam karrieristának,mindig v biztos munkahelyem,a szakmám évről évre fejlődik,és ha2-3évre kiesem a körforgásból,igen nehéz utána felzárkózni!A lényeg,h mióta dolgozom,hasznos tagja vagyok a társadalomnak,a fizum kényelmes életet biztosít számomra,és nem szándékozom emiatt külföldre költözni.Amúgy meg azt csinálok,amit akarok,és azzal,akivel akarok,magyarán a szabadságom és függetlenségem nem szívesen áldoznám fel senkiért,és ezért az összes gyerekes barátom irigyel,de nagyon!:)Egyébként meg semmi biztosíték nincs arra kedves gyerekesek,h ha megöregszetek és már ápolásra szorulnátok,a gyereketekre számíthattok majd,pláne,ha a Föld másik felén lakik,én meg majd a megtakarításaimból tudok fizetni egy luxus öregek otthonát v egy jóképű ápolót,aki majd mindennap jól leápol!:D
2019. jún. 18. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!