Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha nem tudok kapcsolatba...

Ha nem tudok kapcsolatba kerülni emberekkel, akkor azon segít, ha erőltetem?

Figyelt kérdés

Pl el tudok menni egy fesztiválra, ahol folyamatosan oda megyek emberekhez, elsősorban lányokhoz.

Csak sajnos nagy a kockázat, mert mivel "furcsa" lesz a viselkedésem így kiteszem magam konfliktus veszélynek.

Azaz, hogy ellökdösnek, megaláznak, továbbá a balhé hírére odajönnek random fiuk, akik még jobban megtaposnak.

És ehhez még vágjak jópofát, és próbálkozzak tovább.

Sajnos NEM tudom hogyan kell az ilyen kötekedő helyzeteket elsimítani.

Disclaimer: volt már több barátnőm, nem kevés kalandom is.

Pl a nevezett fesztiválon tavaly a hozzám képest kategóriákkal jobban kinéző ex nőm vitt el és ott is voltak elég ciki helyzetek, mert odajöttek sportos jóképü magas férfiak és elkezdték fűzni a nőt.

És én meg nem mondhatom azt, hogy bocs velem van, mert félrelöknek, mert annyira nem tudják komolyan venni a tényt.

Emlékszem akárhova ültünk le, mindig voltak emberek akik totálba elkezdtek bámulni, amiért együtt vagyunk.

Az apartmanban is a szomszédok már második nap előjöttek azzal a gúnyolódással, hogy "az óvónéni meg a kisgyerek"

Mivel én voltam akkor 29 (de nézek ki 18-nak) a barátnő meg 37

90%-ban internetről lettek kapcsolataim nőkkel, sokat próbálkoztam bulikban is, de valahogy nem vettem azt észre ,hogy ha táncolok egy nővel, akkor az rögtön mutatja, hogy szexelni akar.

Miközben a jóképü fiuktól meg totál megkészülnek. Max elküldik őket, ha nem tudják menedzselni a helyzetet.

Én tudtam volna, mert lett volna hova menni, saját lakásom van, nem egy lebuj, játékos és vicces vagyok, csak a külsőm miatt nem nagyon osztottak lapot. Persze nem mondom, hogy nem volt semmi, de elhanyagolható számban a befektetett energiához képest.

Lehet mondani, hogy "rosszul csináltam valamit" de az az 1 dolog a kinézés....a kinézést csináltam rosszul.

2019. jún. 10. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Mi a kérdés?

A hencegés utáni önsajnálatból nem derül ki.

2019. jún. 10. 10:50
 2/4 A kérdező kommentje:

hogyan lehet elérni azt az elmeállapotot GYORSAN ahol nyitottak lesznek a kommunikációmra a nők

ez a nagy kérdés

2019. jún. 10. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én se akarnék egy önsajnáltató hisztikrisztivel haverkodni.
2019. jún. 10. 11:00
 4/4 A kérdező kommentje:
jo hat az ilyen emberek probalkozasai leperegnek rolam szerencsere de sok sikert remelem majd lemeszelik hamarosan
2019. jún. 10. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!