Ha nem tudok kapcsolatba kerülni emberekkel, akkor azon segít, ha erőltetem?
Pl el tudok menni egy fesztiválra, ahol folyamatosan oda megyek emberekhez, elsősorban lányokhoz.
Csak sajnos nagy a kockázat, mert mivel "furcsa" lesz a viselkedésem így kiteszem magam konfliktus veszélynek.
Azaz, hogy ellökdösnek, megaláznak, továbbá a balhé hírére odajönnek random fiuk, akik még jobban megtaposnak.
És ehhez még vágjak jópofát, és próbálkozzak tovább.
Sajnos NEM tudom hogyan kell az ilyen kötekedő helyzeteket elsimítani.
Disclaimer: volt már több barátnőm, nem kevés kalandom is.
Pl a nevezett fesztiválon tavaly a hozzám képest kategóriákkal jobban kinéző ex nőm vitt el és ott is voltak elég ciki helyzetek, mert odajöttek sportos jóképü magas férfiak és elkezdték fűzni a nőt.
És én meg nem mondhatom azt, hogy bocs velem van, mert félrelöknek, mert annyira nem tudják komolyan venni a tényt.
Emlékszem akárhova ültünk le, mindig voltak emberek akik totálba elkezdtek bámulni, amiért együtt vagyunk.
Az apartmanban is a szomszédok már második nap előjöttek azzal a gúnyolódással, hogy "az óvónéni meg a kisgyerek"
Mivel én voltam akkor 29 (de nézek ki 18-nak) a barátnő meg 37
90%-ban internetről lettek kapcsolataim nőkkel, sokat próbálkoztam bulikban is, de valahogy nem vettem azt észre ,hogy ha táncolok egy nővel, akkor az rögtön mutatja, hogy szexelni akar.
Miközben a jóképü fiuktól meg totál megkészülnek. Max elküldik őket, ha nem tudják menedzselni a helyzetet.
Én tudtam volna, mert lett volna hova menni, saját lakásom van, nem egy lebuj, játékos és vicces vagyok, csak a külsőm miatt nem nagyon osztottak lapot. Persze nem mondom, hogy nem volt semmi, de elhanyagolható számban a befektetett energiához képest.
Lehet mondani, hogy "rosszul csináltam valamit" de az az 1 dolog a kinézés....a kinézést csináltam rosszul.
Mi a kérdés?
A hencegés utáni önsajnálatból nem derül ki.
hogyan lehet elérni azt az elmeállapotot GYORSAN ahol nyitottak lesznek a kommunikációmra a nők
ez a nagy kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!