Fiúk/ férfiak, titeket mennyire zavar, ha egy lányon stria csíkok vannak a combján?
Figyelt kérdés
Van pár lány ismerősöm és akinek velem együtt ilyen csíkjaink vannak. Valakinek a hirtelen hízás, vagy a fogyás miatt. Nekem például a bőröm nem bírta a kissé teltebb alkatot. Amikor 56 kiló lettem (160 centi vagyok/ voltam) akkor kezdtek megjelenni, ami valljuk be nem olyan nagyon elhízott stádium. De kialakultak és most a combom, fenekemen végig futnak.
Elrettentek, ha ilyet láttok? Valójában már strandra se merek menni miatta, vagy akár lányok előtt átöltözni se merek.
2019. jún. 6. 13:03
11/14 anonim válasza:
Nem zavar, a többségnek úgyis van. Nekem is van a combomon pedig fiú vagyok és vékony.
12/14 anonim válasza:
A férjem megőrül a striáimért, mert szeret. És ez így van jól :)
13/14 Riki miller válasza:
ha neked ez kényelmetlen ne maradj ijen állapotba
14/14 anonim válasza:
Nem tökéletes viaszbábúk vagyunk.... emberek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!