Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti erre mit, miért és hogy...

Ti erre mit, miért és hogy reagáltok?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy beszéltek egy témáról, akár élőben, akár neten.

Majd egy témában őszintén, korrektül, és minden sértegetés és alázás nélkül, tény közlően mondtok/írtok valamit.

Erre valaki közli, hogy te inkább ne legyél itt, mert másokat zavar az őszinteséged!

Pedig neked van igazad! És te csak őszinte vagy.

2019. máj. 31. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem számít, számomra mindig is az őszinteség volt a fontos és ez így is marad. Mindenkivel őszinte vagyok, bármiről is legyen szó, magammal szemben meg végképp.
2019. máj. 31. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
A helyedben elgondolkodnek, mert elegge idegesitonek kell lenni, hogy valakit ilyen nyersen es egyertelmuen elkuldjenek a francba. Az biztos, hogy valamit nagyon nem jol csinalsz.
2019. máj. 31. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Az én szememben, aki nem szereti az őszinteséget, az egy furcsa alak, nem is szívesen beszélek olyannal. Nekem az őszinteség a minden, nem bírom, ha valaki képmutató.
2019. máj. 31. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Az őszinteség mellett fontos a tapintatosság is. Ha tudod, hogy az őszinteségeddel megsértenél valakit, mégis kimondod, mert te "őszinte" vagy, azzal csak bunkónak fognak tartani (teljesen jogosan).
2019. máj. 31. 14:17
 5/11 anonymousreview60 ***** válasza:

Kérdező! Konkretizáld a dolgot! Pl.:

Kérdező: Szerintem nem kibaßás, hogy Csillát a tanár egy ilyen feleletért csak közepessel díjazta.

Osztálytárs: Húzz a francba az őszinteségeddel!

Ilyen esetben akármit is mond #4, neked volt igazad. Nem mellesleg, erről a problémáról van South Park rész is.

2019. máj. 31. 14:27
 6/11 A kérdező kommentje:

Legutóbbi példa:

Ennyit írtam, szó szerint: " Én nem kedvelem az *ITT EGY NÉPCSOPORT VOLT ÍRVA*."

Állítólag ez uszítás, és rasszizmus!

2019. máj. 31. 14:37
 7/11 lilla64 ***** válasza:
85%
Ha valaki nem kedvel egy népcsoportot az még nem uszitás.
2019. máj. 31. 14:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, 1. van őszinteség és 2. van a Katinak már megint be nem áll a szája és állandóan csak mondja a magáét, akkor is ha tudja, hogy mindenkinek elege van már belőle.

Az őszinteséget szeretem, de utálom, amikor valaki körbe-körbe szajkózza a "saját őszinte véleményét", amit bárcsak a segge közepébe rakna fel.

2019. máj. 31. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
#8: Ha valaki folyton mondogatja a magáét annak szófosása van, nem őszintesége :D és az sem mindig biztos, hogy őszintén mondja.
2019. máj. 31. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így beletolják a kis arcomba?

Reakcióként elsőre szerintem néznék egyet, majd mosolyogva közölném, hogy "jó, oké, sziasztok!", és vissza se néznék. Ilyen emberek társaságára nekem sincs szükségem, szóval kölcsönösen jól járunk a távozással, hol itt a gond? Meg ezzel végül is a másik fél is őszinte veled.

Az sokkal rosszabb, hogy helyeselnek meg bólogatnak, aztán a hátad mögött hülyéznek össze-vissza a véleményedért.

2019. máj. 31. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!