Ti erre mit, miért és hogy reagáltok?
Tételezzük fel, hogy beszéltek egy témáról, akár élőben, akár neten.
Majd egy témában őszintén, korrektül, és minden sértegetés és alázás nélkül, tény közlően mondtok/írtok valamit.
Erre valaki közli, hogy te inkább ne legyél itt, mert másokat zavar az őszinteséged!
Pedig neked van igazad! És te csak őszinte vagy.
Kérdező! Konkretizáld a dolgot! Pl.:
Kérdező: Szerintem nem kibaßás, hogy Csillát a tanár egy ilyen feleletért csak közepessel díjazta.
Osztálytárs: Húzz a francba az őszinteségeddel!
Ilyen esetben akármit is mond #4, neked volt igazad. Nem mellesleg, erről a problémáról van South Park rész is.
Legutóbbi példa:
Ennyit írtam, szó szerint: " Én nem kedvelem az *ITT EGY NÉPCSOPORT VOLT ÍRVA*."
Állítólag ez uszítás, és rasszizmus!
Hát figyelj, 1. van őszinteség és 2. van a Katinak már megint be nem áll a szája és állandóan csak mondja a magáét, akkor is ha tudja, hogy mindenkinek elege van már belőle.
Az őszinteséget szeretem, de utálom, amikor valaki körbe-körbe szajkózza a "saját őszinte véleményét", amit bárcsak a segge közepébe rakna fel.
Ezt így beletolják a kis arcomba?
Reakcióként elsőre szerintem néznék egyet, majd mosolyogva közölném, hogy "jó, oké, sziasztok!", és vissza se néznék. Ilyen emberek társaságára nekem sincs szükségem, szóval kölcsönösen jól járunk a távozással, hol itt a gond? Meg ezzel végül is a másik fél is őszinte veled.
Az sokkal rosszabb, hogy helyeselnek meg bólogatnak, aztán a hátad mögött hülyéznek össze-vissza a véleményedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!