Hol tudok külföldiekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szeretnék külföldi embereket megismerni. Nagyrészt a nyelvtudásom fejlesztése érdekében (Angol, Német). Mivel kiskorú vagyok és a szüleim sem dúsgazdagok ezért nincs pénzem külföldre menni ezért marad az internet. Lehetőleg valami megbízhatób oldalra gondolok ahol az emberek töbségének nem az átverés a célja.2019. máj. 12. 19:27
2/8 A kérdező kommentje:
Ismételten mondom NINCS pénzem külföldre menni...
2019. máj. 12. 19:39
3/8 anonim válasza:
Chat. Tudom, sok az aberrált, de találhatsz normálisakat is. Nekem sikerült :) Bár én németes vagyok.
4/8 anonim válasza:
Én instagrammon ismertem meg az osszes kulfoldi baratomat. Ha valakit szimpatikusnak talalsz ne felj ra irni. Es amugy vannak instan ilyen internet friend kereső oldalak, nezz fel azokra.
7/8 anonim válasza:
Nagykörút... Margitszigettől Blaháig péntek/szombat, illetve szombat/vasárnap este/éjszaka gyakorlatilag bárhol és onnan befelé az egész pesti oldalon
8/8 anonim válasza:
Tandem alkalmazás, szerintem tök jó:) Amúgy hol laksz? mert akkor lehet, hogy tudnék még mondani egy-két dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!