Ha egy lány megkérdi tőlem (fbookon) mit csinálok szombat este a szürke őszinte választ írjam vagy színezzem és fényezzem magam?
Mert a valós válasz ez: itthon vagyok itthon is voltam sehova nem megyek és kész. OLvasok netezek és kb szarok a világra. Elég lehangoló válasz.
Vagy adjam ezt: most jöttem a félmaratonról lefutottma 20 km-t, épp pihizek egy kicsit közben megnézek 10 sorozatot és aztán buli a haverokkal azt se tudom hova megyünk de tízezressel gyújtunk majd rá mert ez már csak így szokott lenni a „mi „ köreinkben....
Na melyik választ adjam?
" Biztos nem semmiért kérdezte :D"
EZ csak koncepció. lehet semmit se akar
Akkor az első!
"Mert a valós válasz ez: itthon vagyok itthon is voltam sehova nem megyek és kész. OLvasok netezek és kb szarok a vilá"
ez a valós helyzet
Az őszinte választ.
Ha szégyenled, akkor valamit rosszul csinálsz az életben.
"OLvasok netezek és kb szarok a világra. "
Amúgy ... igen ... egy ilyen válasz elég furcsa is lenne. Az otthoni pihenést értelmesebb módon is le lehet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!