Ebben az esetben kinek volt igaza?
Figyelt kérdés
Anyanak mondtam hogy ebed elott hazamegyek ma a baratnomtol h fel tudjam koszonteni. Erre apam felhiv es mondja hogy a 9.15os busszal hazamegyek es kesz es ramcsapta a telefont. Megirtam neki smsbe hogy meg nem reggeliztunk es nem erdekel de en reggeli utan fogok hazamenni a 10.45os busszal. Erre megsertodott es a kozos viraggal se vartak meg amit anyanak akartam atadni anyak napjara pedig szerintem ennyit erek a csaladban h ezzel megvarjanak es baratnom anyukaja is mondta h ne hagyjam h beleszoljanak az eletembe 18/L.2019. máj. 5. 11:01
1/7 anonim válasza:
Nyilván úgy mondtad meg, hogy mikor mész haza, hogy ne legyen lehetőségük ott és akkor az egyet nem értésüknek hangot adni.
18 évesen már nyugodtan köszönthetnéd saját ajándékkal.
2/7 A kérdező kommentje:
Vettek neki csokit melle meg rajzoltam is. Csak a kozos ajandekkal illett volna megvarniuk
2019. máj. 5. 11:20
4/7 A kérdező kommentje:
Meg ezutan legkozelebb csak 2 het mulva talalkozhatnank. Elegge sokara mert elkoltoztek es o tenyleg olyan baratnom akinek mindig mindent elmondok
2019. máj. 5. 11:23
5/7 anonim válasza:
2 hét múlva találkoztok, anyák napja egy 52 hét múlva lesz újra...
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom. Csak nem ertem az az 1 ora miert faj nekik. Egesz nao egyutt leszunk most 11oratol egeszen este ejfelig amig el nem alszunk
2019. máj. 5. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!