Szerintetek gond ha nekem fehér ember létemre, az afro félvér, néger lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva imádom ahogy kinéznek, nagyon nagyon megmozgatnak. Szerintem nagyon is szépek. 23f.2019. ápr. 25. 11:31
1/7 anonim válasza:
Miért lenne gond? A te ízlésed, a te életed, másnak mi köze hozzá?
3/7 anonim válasza:
Nem gond! Nekem is tetszenek! f.
5/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom, sajnálom hogy sokan megvetik, és ítélkeznek. Rossz érzéseket kelt bennem..
2019. ápr. 26. 00:17
6/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi gond, én is szívesen eljátszadoznék egy párductestű csokilánnyal. Csak ne ejts teherbe ilyen csajt, nem biztos hogy a gyereked szeretne néger lenni...
7/7 anonim válasza:
egyaltalan nem! lany letemre en is lefordulok a szekrol mikor meglatok egy felver afro felvert... nagyon gyonyoruek---- talan ezert vagyok biszexualis lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!