Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az emberek miért szólnak be...

Az emberek miért szólnak be társaságban valakinek hogy milyen csöndes vagy szótlan?

Figyelt kérdés
Meg erre semmit sem lehet válaszolni...
2019. ápr. 7. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan 10 percenként kiírsz egy kérdést a témáról?
2019. ápr. 7. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Ismered a mondást, hogy mindenki magából indul ki? Sokkal jelentősebb, mint gondolnád. Akik ilyesmit tesznek szóvá, azok általában harsány emberek, akik el se tudják képzelni, hogy másnak másképp jó, és másképpen működik, mint ők.
2019. ápr. 7. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Mert szeretnék, ha becsatlakozna a beszélgetésbe és ezáltal jobban megismerhetnék. Ez az, amiben nincs semmi negatív, csak be akarják vonni, nem pedig nagy ívben sz-rni a jelenlétére és hagyni elszigetelődni.
2019. ápr. 7. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Gondolom nem tudják a csendes személy helyébe képzelni magukat, nem bírják felfogni, hogy képes valaki folyton csak hallgatni, amíg nekik be nem áll a szájuk. Egyébként igen, egy baromi idegesítő kérdés, szerencsére már régen találkoztam vele.
2019. ápr. 7. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

És utána csodálkoztok, hogy magányosak vagytok, meg nem beszélgetnek veletek, amikor _társaságban_ vagytok és ti rekesztitek ki saját magatokat. Logikus.

(Mielőtt a torkomnak esnétek, igen, én is szoktam csendes lenni, mert épp nincs kedvem beszélni vagy nem tudok/akarok belefolyni adott témába, de nem húzom ki magam minden téma alól - tettem egy darabig és rájöttem, hogy ez volt a probléma, ezért voltam még társaságban is magányos.)

2019. ápr. 7. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
8%
Mert tulajdonképpen miért mentél társaságba, ha nem akarsz egyáltalán társalogni? Maradj otthon.
2019. ápr. 7. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:

.. mert buták. Aki ilyeneket mond, az buta.

Válaszold rá azt, hogy szóhoz sem jutok a sok hülyeség hallatán.

2019. ápr. 8. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Függ a körülményektől is.Milyen társaságban vagy stb.

Nehezebb az ilyen emberek élete mert nyilván vágynak társaságra de ha nem olyan kommunikatívak akkor sokkal nehezebb dolguk van.

Vannak olyan emberek akik észreveszik ezt vannak akik nem.

De pl egy fiú társaságban megvan az a határ ahol még "játékosan" el lehet viccelődni azzal ha valaki csendesebb de ha már átmegy gúnyolódásba az gáz...

2019. ápr. 8. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!