Bele kellene avatkozni?
Figyelt kérdés
A minap egy hamburgeresnél,ahol egy öregebb néni dolgozott,nagyon csúnyán ráförmedt egy fickó csak azért mert a néni elfelejtette egy szatyorba tenni a hamburgerét.Megéri ilyenkor beavatkozni?Nem feltétlen ezen jár az eszem de ha úgy van akkor jó kondiba vagyok és ki tudok állni magamért csak nem tudom hogy helyes-e beleszólni más dolgába de így meg zavar mert olyan gyávának érzem magam.2019. ápr. 7. 02:09
11/15 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy megéri-e ezért akár egy törött orral is gazdagodni,nem tudom.Ha belém belémkötnek az rendben van,azzal vagyok hogy inkább az arcom törjön össze mint a büszkeségem de ez kicsit más.
2019. ápr. 7. 19:48
12/15 anonim válasza:
Hogy jön ide a jó kondi? Nálad a beavatkozás=verekedés? Verekedni nem kell! Nagyjából soha, legfeljebb életmentés céljából. Szóvá tenni viszont, ha egy embertársaddal gorombán bánnak, kell. Azért, hogy az illető megtanulja, hogy nem beszélhet tiszteletlenül másokkal.
13/15 anonim válasza:
Hiába van a fickónak a nénikével problémája, attól még NEKI van problémája! Frusztrált és ideges. Az ilyenekre mindent rá kell hagyni, van elég bajuk magukkal is.
14/15 anonim válasza:
A kérdés felveti az egymáshoz való viszonyunkat! Nem szólunk bele más dolgában:ami miatt bárkit agyonverhetnek a villamos-megállóban,megkéselhetnek az utcán,ledobhatják a busz lépcsőjéről!Nem szólhatsz rá a rongáló gyereknek,mert annak a szülője ver meg!
Ha téged ér atrocitás,te is magadra maradsz?
15/15 A kérdező kommentje:
De ezért irtam igy ,hogy ha úgy van meg ha muszáj akkor nem vagyok rossz kondiba de azért mégis kerülném a verekedést.A fickó amúgy tényleg agresszivnek nézett ki.Amúgy ez a kérdés tényleg felmerül,magára marad az ember ha rátámadnak?
2019. ápr. 9. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!