Vékony szemüveges srác is lehet jól kinéző partiarc, meg antiszociális bányarém. Nem ugyanaz az eredmény.
2019. márc. 30. 18:16
3/13 anonim válasza:
- Dumád?
- Ruhád?
- Telefon, óra, szemüveg márkája?
- Táncolni tudsz?
- Pénisz?
2019. márc. 30. 18:36
4/13 anonim válasza:
Ha jófej vagy, akkor igen, ha balf@*(z), akkor nem.
2019. márc. 30. 19:15
5/13 anonim válasza:
Én bulizni járok szórakozóhelyre nem pasizni, de lehet valaki szereti ha a hugyos,hányásos mosdóba tosszák hátulról.
Sajnos amikor jártam állandóan szexeltek a wc-ben :D szerintem bazi undorító.
2019. márc. 30. 19:40
6/13 A kérdező kommentje:
Hazahoznàm ha sikerülne. Ott nem dugnàm meg az biztos. És részeg csaj nem kell undoritónak talàlom az ilyesmit. Akkor érdemes menni?? Gondolom a legtöbb ember részeg akkor lehet nincs is értelme.
2019. márc. 30. 19:43
7/13 anonim válasza:
Általában aki nem issza le magát a földig, az a normális kategória, nem olyan, hogy csak úgy megdugatja magát egy idegennel meg felmegy a lakására. Ha csak dugni kell a lány, akkor kénytelen vagy megelégedni a legalja részeg ribikkel, mert csak ez az egy kategória érhető el a számodra.
2019. márc. 30. 19:54
8/13 anonim válasza:
Bemásolom egy hasonló kérdésre adott kommentemet, ez ide is helytálló:
"Szórakozóhelyeken voltam már többször is egyedül, de nem sok sikerrel, úgyhogy fel is hagytam ezzel a módszerrel, mert csak a pénzemet vertem el. Kis dörgölőzést, max smárolást el lehet érni, de szex, vagy tartósabb dolog csak nagyon ritkán sül ki szerintem ilyenből. A legtöbb csaj a barátnőivel van szórakozni, max a legalfább pasikkal lépnek csak ki a baráti kötésből, a bulik végén általában mindenki azokkal megy kb haza, akikkel jött baráti társasággal.
Persze aki nagy spíler annak összejöhetnek egyéjszakások, de szerintem ebbe a kategóriába max a férfiak kb. 5-20%-a tartozik csak."
2019. márc. 30. 20:24
9/13 anonim válasza:
Hat ez attol is fugg hogy amugy jo fej vagy-e, meg magabiztos es ilyesmik, de szerintem van eselyed, foleg ha nem a fullos csajokra mesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!