Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha én vékony szemüveges...

Ha én vékony szemüveges sràcként elmennék bulizni akkor összetudnék ott szedni valami lànyt szerintetek?

Figyelt kérdés
Akàr csak szexre. Ott mindenki részegedni akar amúgy??

2019. márc. 30. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Összeszedni a kutyakakát szokták, kukker :)
2019. márc. 30. 18:14
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Vékony szemüveges srác is lehet jól kinéző partiarc, meg antiszociális bányarém. Nem ugyanaz az eredmény.
2019. márc. 30. 18:16
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

- Dumád?

- Ruhád?

- Telefon, óra, szemüveg márkája?

- Táncolni tudsz?

- Pénisz?

2019. márc. 30. 18:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha jófej vagy, akkor igen, ha balf@*(z), akkor nem.
2019. márc. 30. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Én bulizni járok szórakozóhelyre nem pasizni, de lehet valaki szereti ha a hugyos,hányásos mosdóba tosszák hátulról.

Sajnos amikor jártam állandóan szexeltek a wc-ben :D szerintem bazi undorító.

2019. márc. 30. 19:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Hazahoznàm ha sikerülne. Ott nem dugnàm meg az biztos. És részeg csaj nem kell undoritónak talàlom az ilyesmit. Akkor érdemes menni?? Gondolom a legtöbb ember részeg akkor lehet nincs is értelme.
2019. márc. 30. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Általában aki nem issza le magát a földig, az a normális kategória, nem olyan, hogy csak úgy megdugatja magát egy idegennel meg felmegy a lakására. Ha csak dugni kell a lány, akkor kénytelen vagy megelégedni a legalja részeg ribikkel, mert csak ez az egy kategória érhető el a számodra.
2019. márc. 30. 19:54
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Bemásolom egy hasonló kérdésre adott kommentemet, ez ide is helytálló:

"Szórakozóhelyeken voltam már többször is egyedül, de nem sok sikerrel, úgyhogy fel is hagytam ezzel a módszerrel, mert csak a pénzemet vertem el. Kis dörgölőzést, max smárolást el lehet érni, de szex, vagy tartósabb dolog csak nagyon ritkán sül ki szerintem ilyenből. A legtöbb csaj a barátnőivel van szórakozni, max a legalfább pasikkal lépnek csak ki a baráti kötésből, a bulik végén általában mindenki azokkal megy kb haza, akikkel jött baráti társasággal.

Persze aki nagy spíler annak összejöhetnek egyéjszakások, de szerintem ebbe a kategóriába max a férfiak kb. 5-20%-a tartozik csak."

2019. márc. 30. 20:24
 9/13 anonim válasza:
Hat ez attol is fugg hogy amugy jo fej vagy-e, meg magabiztos es ilyesmik, de szerintem van eselyed, foleg ha nem a fullos csajokra mesz
2019. márc. 30. 21:10
 10/13 Clay Morrow ***** válasza:
Ha követed az első és második szabályt persze.
2019. márc. 30. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!