Hol tudnék ismerkedni egy lánnyal Angliából?
Szeretném fejlesztebi az angol tudásomat, és úgy döntöttem, keresek egy internetes barátnőt, aki lehetőleg angol, kedves, barátságos...csakhogy nem szeretnék fb-on kutatni magamnak, mert eleg sok pedofil lehet, meg amugy is ha ramirna valaki tiszta idegen pl.daniabol, en nem biztos, h biznek benne...
Szoval, ha valaki ismer valami oldalt, ami erre specializálódott akkor annak megköszönném válaszát!😀❤❤
Nem tudom mennyire jó az angolod de nézd meg ezt a cikket:
Személyes tapasztalatom sajnos egyikkel sincsen egy pár éve használtam egy oldalt aminek valami olyasmi volt a neve, hogy "penpal" de már nem találom.
Próbáld ki valamelyiket abból a cikkből. Általában nagyon könnyű angol anyanyelvű embereket találni. Az az általános szabály, hogy nyelvet tanitotok egymásnak. Ő megtanithat téged angolul és ha őt érdekli a magyar te tanitasz neki egy kicsit.
interpals.net
Pontosan ilyen dolgokra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!