Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet azt feldolgozni...

Hogy lehet azt feldolgozni hogy egy kocsmàban olyat bevertek nekem hogy elàjultam?

Figyelt kérdés
Én csak sörözgettem és egy àllat belémkötött. Felhúzott nagyon behúztam neki de hiàba. Visszaütött de olyat hogy elàjultam szóval kiütött. Kivittek a kocsmàból ott kint tértem magamhoz. Aztàn hazamentem fàjt a fejem eléggé de végül nem mentem orvoshoz azóta màr helyrejöttem. Még most se tudom feldolgozni. Azóta màr nem itthon edzek, elkezdtem kondiba jàrni és szét akarom gyùrni magam de nagyon. Nem birom ezt feldolgozni raadasul semmit nem is csinàltam. F

2019. márc. 23. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A küzdősportot kezd el ha bunyózni akarsz tanulni.
2019. márc. 25. 21:03
 12/12 veterán vas ***** válasza:

Bevertél valakinek, ő meg visszaütött. (ráadásul nagyobb volt a saller mint amire Te vagy képes)

Ez egy tiszta "adok/kapok "üzlet"-nek tűnik.

Mit akarsz ezen feldolgozni? :D

2019. márc. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!