Bajba fogok kerüli emiatt? Leszedtem egy radiátort.
Figyelt kérdés
Múlt hétvégén haverokkal kicsit felöntöttünk a garatra és mielőtt mentünk volna haza, bementünk egy koleszba, ahol az egyik haver lakott. Akkor már nagyon készen voltam és a mellékhelyiségben lekaptam a falról egy kisebb radiátort és kivittem az utcára. Persze odakint a hideg levegő kicsit kijózanított, és feleszméltem, hogy mit csinál. Gyorsan elrohantam onnan és hazajöttem. Haverokat azóta igyekszem kerülni.
Ki fog derülni, hogy én voltam? Ez milyen fokú rongálásnak számít? Milyen büntetést kaphatok?
2019. márc. 8. 21:48
1/1 anonim válasza:
Ha a haverok jó fejek, nemköpnek be és nem volt kamera akkor semmit nem kapsz. Ha volt akkor meg szerintem max pénzbüntetést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!